Böyle bir yol vardı yolun üstüne top tüfek koyup düşmanların gelmesini engelliyorduk bilen var mıdır acaba? Paintle anlatacak olursam:
Detaylar
Kim cevapladı?Hitori Goto
Çalışkan
Plants VS Zombies olabilir mi
Yok hocam.
ErlikÇağlar
Üstün
- Makaleler
- 7
Birçok böyle oyun var. Bir tane sallayayım bari Bloons TD olabilir mi?
erdym
Üstün
Yani bu direk Tower defense türü, çizimler ve karakteristik özellikler de olsa iyi olur. Bloons td en popülerlerinden ya da kingdom rush. Tactical War'da var dediğiniz gibi bu oyunda bu toplardan var.
Yani hocam farklı farklı savunma araçları vardı. Mesela top koyduk onu maç içinde zamanla yükseltebiliyorduk seviyeleri vardı. Arada düşman uçakları falan geliyordu. Bir de sanırım oyunu hızlandırabiliyorduk 2xe falan. 10 yıl önce falan oynadım en son çok hatırlamıyorum. Alev makinesi falan vardı.Başka verebileceğiniz detay yok mu? Grafik veya kuleler falan.
Buna çok benziyor ama bu değil.Tactical War'da var dediğiniz gibi bu oyunda bu toplardan var.
erdym
Üstün
Yani hocam farklı farklı savunma araçları vardı. Mesela top koyduk onu maç içinde zamanla yükseltebiliyorduk seviyeleri vardı. Arada düşman uçakları falan geliyordu. Bir de sanırım oyunu hızlandırabiliyorduk 2Xe falan. 10 yıl önce falan oynadım en son çok hatırlamıyorum. Alev makinesi falan vardı.
Buna çok benziyor ama bu değil.
Nedense aklıma bu otobüsteki ekranda, robotların olduğu Tower defense oyunu geldi fakat o da artık Play Store da olmayabilir eski oyunlar belli bir süreden sonra kaldırılabiliyor.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-