Art The Clown

Üstün
Saw oyunu hiçbir yerde satılmıyor güvenli nereden indiririm? Abandonware sitesinden indirirdim normalde. Ancak yorumlara baktığım zaman bazılarında oyun açılmamış bazlılarında Malwarebytes tarzı antvirüsler zararlı yazılım olarak algılayıp sistemi bozduğunu söylüyor. Ayrıca oyun abandonware sitesinde 1GB olarak gözüküyor oyun normalde 3.5 GB tarzı bir şey olmalı 3.5GB gibi bir boyuta da repack sıkıştırma yapacaklarını sanmıyorum büyük ihtimalle içinde eksik dosyalar var. Yardımcı olur musunuz?

MyAbandonware bakabilirsiniz. Genelde güvenilir bağlantıları paylaşıyor. Repack içinde eksik dosyaları yok. Aşırı sıkıştırma yaptıklarından öyle oluyor. ISO indirirseniz ayrıca aşağıdaki güncelleme, ince ayar veya nocd(crack) uygulamanız gerekiyor. Paketler ise bunları hazır şekilde kurulumlu sunuyor. Tamamen size kalmış. O sıkıştırılmış olanlar eğer HDD falan kullanıyorsanız yüklemesi bir tık uzun sürecektir.

https://www.myabandonware.com/game/saw-glm

Bu siteden çok şey indirdim sorun yaşamadım. Ama yine de antivirüs açık bir şeyler indirin. Malwarebytes hatalı algılamış da olabilir. Özellikle crack dosyalarını.

Yani ISO indirirseniz yeşil işaretlediğim dosyaları da yükleyip oyuna uygulamanız gerekiyor. İnce ayardan anlamıyorum ve daha hızlı insin diyorsanız repacksleri indirebilirsiniz.

2025-05-11_00-19.webp

Aşırı düşük boyutlu oyunlara da repack yapıyorlar anormal değil. DODI'nin Repack'i var kendi sitesinden indirebilirsin. Dodi oldukça güvenilir bir repacker çok fazla indirme yapmıştım. Ama orijinal sitesinden indirdiğinden emin ol.