Oyunun Steam sayfası yok, o yüzden demoyu hesabıma ekleyemiyorum ve Steam hesabımdan kaldıramıyorum, nasıl kaldırabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam işte son etkinlikler kısmı son oynadığın oyunları gösterir. Başka oyun aç, sonra kapat; başkasına gir kapat, o gider oradan.O sıkıntı değil zaten. Mesela arkadaşım baktığında kabak gibi HANS demo gözüküyor.
Bütün oyunlarımı gizledim bu oyunu da gizleyip, sadece CS2 kalmasını istiyorum tek bu oyun kaldı.Tamam işte son etkinlikler kısmı son oynadığın oyunları gösterir. Başka oyun aç, sonra kapat; başkasına gir kapat, o gider oradan.
Ha anladım, oyun kütüphanende yoksa eklemeyi dene. Oyunun AppID'si 2620050. Windows tuşu + R tuşuna bas gelen ekrana steam://install/2620050 yaz, bakalım yükleme ekranı gelecek mi? Gelirse eğer kütüphanene de eklenir. Öyle gizlersin.Bütün oyunlarımı gizledim bu oyunu da gizleyip, sadece CS2 kalmasını istiyorum tek bu oyun kaldı.
Ha anladım, oyun kütüphanende yoksa eklemeyi dene. Oyunun AppID'si 2620050. Windows tuşu + R tuşuna bas gelen ekrana steam://install/2620050 yaz, bakalım yükleme ekranı gelecek mi? Gelirse eğer kütüphanene de eklenir. Öyle gizlersin.