Bu emoji tepkilere eklenebilir diye düşünüyorum. Bence "Beğendim!" ifadesi yerine daha samimi gelebilir. Sizce nasıl olur?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Josh
Uzman
Bu emoji tepkilere eklenebilir diye düşünüyorum. Bence "beğendim!" ifadesi yerine daha samimi gelebilir. Sizce nasıl olur?
Bu daha çok yalvarma ifadesi gibi duruyor. Bence gerek yok.
Evet hareketli olunca öyle oluyor bir tık. Lakin düz hali daha iyi duruyor.Bu daha çok yalvarma ifadesi gibi duruyor. Bence gerek yok.
- Makaleler
- 14
Bence "O7" ve "Bravo" bu emojinin yerini dolduruyor.
Elma ısıran
Üstün
En çok kullandığım ifadelerden biri açıkçası mesajlarımda. Teşekkür amaçlı kullanıyorum bunu genelde. "Namaste" ifadesi bu aslında, "selamlama ve iyi ol" anlamlarına geliyor. Bizim kültürdeki karşılığı biraz saygı ifadesi olmuş sanki. Olmasını isterim açıkçası çok sık kullandığım için ama aynı karşılığı veren ifadeler mevcut gibi şu anda.
Bu emoji tepkilere eklenebilir diye düşünüyorum. Bence "Beğendim!" ifadesi yerine daha samimi gelebilir. Sizce nasıl olur?
Bravo yerine kullanılabilir aslında. Zaten ifade kullanımı özelleştirilebiliyor.Bence "O7" ve "Bravo" bu emojinin yerini dolduruyor.
Budistlerin heykel karşısında yaptıkları hareket bu. Dediğiniz doğru aslında.Bu daha çok yalvarma ifadesi gibi duruyor. Bence gerek yok.