Detaylar
Kim cevapladı?Bence sen bunun cevabını biliyorsun. 
Sözelde ne hedefin var?
Sözelde ne hedefin var?
Boğaziçi TarihBence sen bunun cevabını biliyorsun.
Sözelde ne hedefin var?
Winner
Üstün
Ders ders yazabilir misiniz?Hafta sonu 3D yayınları AYT sınavında şu sonuçları çıkardım.
Sayısal 19,75 net
EA 37 net
Sözel 72 net
Hangisini tercih edeyim? Hepsinden bir hedefim var.
LA Knight
Üstün
Hedeflerine göre değişir. Hepsindeki hedeflerine göre bir karar verilebilir.
Ekleme:
Boğaziçi demişsin. Boğaziçi'nin herhangi bir senaryosu 1 adım öndedir hep. İsterse terörist yetiştirme bölümü olsun insanı bir başka düşünüyor.
Ekleme:
Boğaziçi demişsin. Boğaziçi'nin herhangi bir senaryosu 1 adım öndedir hep. İsterse terörist yetiştirme bölümü olsun insanı bir başka düşünüyor.
Son düzenleme:
Sonrasında ne düşünüyorsun, akademisyen olurum, devam ederim diyorsan mantıklı elbette. Ya da mezuna bırakırım da çalışırım diyorsan kal sayısalda tabii.
Ya da 3 ayda basabildiğin kadar bas ve AYT netini 40'a çıkar. Seçim senin.
Türkçe-sosyal 1: 34 net.
Sosyal bilimler 2: 38 net.
Matematiği boş ver hocam.
Total net yetmiyor mu hoca? Süper iyi olsa bence de, sence de, bizce de yazardı zaten.
Hocam sayısalda başarım yok. Ailem de eşit ağırlığa çok karşo çıkıyor sözeli ise hiç istemiyorlar.Sonrasında ne düşünüyorsun, akademisyen olurum, devam ederim diyorsan mantıklı elbette. Ya da mezuna bırakırım da çalışırım diyorsan kal sayısalda tabii.
Ya da 3 ayda basabildiğin kadar bas ve AYT netini 40'a çıkar. Seçim senin.
Winner
Üstün
Yetmiyor hocam. Hatta gerekirse Eylül'den beri tüm netlerini atsa daha da iyi.Total net yetmiyor mu hoca? Süper iyi olsa bence de, sence de, bizce de yazardı zaten.