S snop02 14 Başarılı Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 893 Çözümler 4 Beğeniler 381 Yer Ortadoğu Bugün 16:52 #11 CQBB dedi: Dün bu saatlerde Yunan için VIP vize düşürdüm. Yunan üzerinden İtalya'ya gitmeyi planlıyorum. Seyahat tarihim eylül'ün ilk haftası. Sadece uçak biletleri 23-25bin TL civarı tutuyor. 10-11 bin TL vize masrafı falan derken oldukça pahalı buldum iptal etmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende böyle durum yok, çift vatandasım. Ama yegen eşine shengen almıştı 3 sefer buradan biliyorum. Artık vize almaktan ziyade basvuru randevusu almak bile kulfet ve mucize olmaya basladı memleketim insanına maalesef.
CQBB dedi: Dün bu saatlerde Yunan için VIP vize düşürdüm. Yunan üzerinden İtalya'ya gitmeyi planlıyorum. Seyahat tarihim eylül'ün ilk haftası. Sadece uçak biletleri 23-25bin TL civarı tutuyor. 10-11 bin TL vize masrafı falan derken oldukça pahalı buldum iptal etmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende böyle durum yok, çift vatandasım. Ama yegen eşine shengen almıştı 3 sefer buradan biliyorum. Artık vize almaktan ziyade basvuru randevusu almak bile kulfet ve mucize olmaya basladı memleketim insanına maalesef.