Merhaba, aile bireyleri koruma demiri taktır dediler ama koruma demirinin scooter için bir faydası olacağını düşünmüyorum. Önden zaten tekerin arkasında kalıyor. Arkadan da vurduğu zaman zaten içeri kadar girer diye düşünüyorum. Yanlar zaten Allah'a emanet hiç vasfı olmaz kendimce. Deneyimleri olanlar gerçekten etkisi olup olmadığını yazabilir mi ona göre taktıracağım. Motorun koruma demirli görselini aşağıya bırakıyorum.

1746124924620.webp

Bu koruma demirleri genelde 3-4k arası takma fiyatı ile beraber çok sınırlı koruyor. Varsa söktürmem ama asla bu tip bir demir taktırmam çünkü grenajlar yine çiziliyor düşünce.

Ufak tefek düşme ve sürtmelerde korur, yüksek ya da orta darbelerde şasiyi yamultabilir hatta kırabilir. Örneğini gördüm.

Şasi zarar göreceğine grenaj zarar görsün, koruma demiri zaten sürücüyü koruyan bir şey değil.

Bu koruma demirleri genelde 3-4K arası takma fiyatı ile beraber çok sınırlı koruyor. Varsa söktürmem ama asla bu tip bir demir taktırmam çünkü grenajlar yine çiziliyor düşünce.

Benim de estetiğime uymadığı için taktırmak istemiyorum.

Ufak tefek düşme ve sürtmelerde korur, yüksek ya da orta darbelerde şasiyi yamultabilir hatta kırabilir. Örneğini gördüm.

Şasi zarar göreceğine grenaj zarar görsün, koruma demiri zaten sürücüyü koruyan bir şey değil.

Yani doğru aralara girdiğimde çizerse zaten karşı tarafın masrafı bize giriyor gene değişmiyor. Yandan düşme konusunda da zaten Allah korusun ama biri bana çarpmadığı sürece düşeceğimi düşünmüyorum. Zaten düşersem de gidon vs her türlü hasar alacağı için alttaki grenaj kırılsa ne fark eder. Taktırmamak daha makul gibi.

Benim de estetiğime uymadığı için taktırmak istemiyorum.

Yani doğru aralara girdiğimde çizerse zaten karşı tarafın masrafı bize giriyor gene değişmiyor. Yandan düşme konusunda da zaten Allah korusun ama biri bana çarpmadığı sürece düşeceğimi düşünmüyorum. Zaten düşersem de gidon vs her türlü hasar alacağı için alttaki grenaj kırılsa ne fark eder. Taktırmamak daha makul gibi.
Doğru karar 👍