Sunny Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 189 Beğeniler 192 Yer Balıkesir 27 Mart 2024 #11 Benim kedimde bu ırkdan gram tırmalaması kızgınılığı yok çok tatlı.
NightWist Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.789 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.430 27 Mart 2024 #12 cinarciftci dedi: Evet. Benim kediyi british short doğurmuştu. 5, 6 tane doğurmuştu. Bazıları british bazıları Scottish'di. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla scotish fold ve british shorthair türlerinin yavruları safkan sayılıyor. Sunny dedi: Benim kedimde bu ırkdan gram tırmalaması kızgınılığı yok çok tatlı. Genişletmek için tıkla... Bizim komşumuzda var sesi çıkmıyor. Hatta komşunun çocuğu üstüne filan biniyor çıt çıkarmıyor. Tür kedilerin çoğu oyuncak gibi oluyor.
cinarciftci dedi: Evet. Benim kediyi british short doğurmuştu. 5, 6 tane doğurmuştu. Bazıları british bazıları Scottish'di. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla scotish fold ve british shorthair türlerinin yavruları safkan sayılıyor. Sunny dedi: Benim kedimde bu ırkdan gram tırmalaması kızgınılığı yok çok tatlı. Genişletmek için tıkla... Bizim komşumuzda var sesi çıkmıyor. Hatta komşunun çocuğu üstüne filan biniyor çıt çıkarmıyor. Tür kedilerin çoğu oyuncak gibi oluyor.
Sunny Başarılı Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 189 Beğeniler 192 Yer Balıkesir 27 Mart 2024 #13 NightWist dedi: Bildiğim kadarıyla scotish fold ve british shorthair türlerinin yavruları safkan sayılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle hatta eskiden british shorthair kedim vardı o şu an benimle değil babası scotish di benim kedimde scotish onların çocuğu.
NightWist dedi: Bildiğim kadarıyla scotish fold ve british shorthair türlerinin yavruları safkan sayılıyor. Genişletmek için tıkla... Evet öyle hatta eskiden british shorthair kedim vardı o şu an benimle değil babası scotish di benim kedimde scotish onların çocuğu.
NightWist Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.789 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.430 27 Mart 2024 #14 Silinen üye dedi: Alınmak yok ama cins hayvanları satın alan herkes bana itici geliyor. Evcil hayvan ticareti nedir ya? Genişletmek için tıkla... Bende satılmasına karşıyım. Böyle kedilerini sevdiği için çiftleştirip sahiplendirenler var.
Silinen üye dedi: Alınmak yok ama cins hayvanları satın alan herkes bana itici geliyor. Evcil hayvan ticareti nedir ya? Genişletmek için tıkla... Bende satılmasına karşıyım. Böyle kedilerini sevdiği için çiftleştirip sahiplendirenler var.
KS KS EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.938 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.799 27 Mart 2024 #15 NightWist dedi: British shorthair ile bilinçli olarak çiftleştiriliyorlar. Böylece genetik hastalıklara karşı bağışıklık kazandırılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bakın bunu bilmiyordum işte. Bilgi için sağ olun.
NightWist dedi: British shorthair ile bilinçli olarak çiftleştiriliyorlar. Böylece genetik hastalıklara karşı bağışıklık kazandırılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bakın bunu bilmiyordum işte. Bilgi için sağ olun.
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.275 27 Mart 2024 #16 Benim Scottish Fold da bu: Ne güzel kös kös oturmuş orada
KS KS EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.938 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.799 27 Mart 2024 #17 Emile A239 dedi: Benim Scottish Fold da bu: Eki Görüntüle 29642 Ne güzel kös kös oturmuş orada Genişletmek için tıkla... Sizinki fazla miyavlıyor mu peki? Benim gördüğüm kadarıyla çok az miyavlıyor.
Emile A239 dedi: Benim Scottish Fold da bu: Eki Görüntüle 29642 Ne güzel kös kös oturmuş orada Genişletmek için tıkla... Sizinki fazla miyavlıyor mu peki? Benim gördüğüm kadarıyla çok az miyavlıyor.
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.275 27 Mart 2024 #18 EsatKa dedi: Sizinki fazla miyavlıyor mu peki? Benim gördüğüm kadarıyla çok az miyavlıyor. Genişletmek için tıkla... Benimki o kadar miyavlamıyor ama bizden hep kaçıyor.
EsatKa dedi: Sizinki fazla miyavlıyor mu peki? Benim gördüğüm kadarıyla çok az miyavlıyor. Genişletmek için tıkla... Benimki o kadar miyavlamıyor ama bizden hep kaçıyor.
NightWist Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.789 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.430 27 Mart 2024 #19 Emile A239 dedi: Benim scottish fold da bu: Eki Görüntüle 29642 Ne güzel kös kös oturmuş orada Genişletmek için tıkla... Kulakları normal gibi gözüktü bana. British olmasın o.
Emile A239 dedi: Benim scottish fold da bu: Eki Görüntüle 29642 Ne güzel kös kös oturmuş orada Genişletmek için tıkla... Kulakları normal gibi gözüktü bana. British olmasın o.
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.275 27 Mart 2024 #20 NightWist dedi: Kulakları normal gibi gözüktü bana. British olmasın o. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyor da olabilirim. Scottish’i görünce aklıma bu geldi ama British de olabilir. Yanlış attıysam eğer kusura bakmayın.
NightWist dedi: Kulakları normal gibi gözüktü bana. British olmasın o. Genişletmek için tıkla... Yanlış biliyor da olabilirim. Scottish’i görünce aklıma bu geldi ama British de olabilir. Yanlış attıysam eğer kusura bakmayın.