23450

Çalışkan
Merhaba, 2 yıl once falan bir tane siteden görev yap scriptin almıştım. Alırken sormuştum satana dosyayı satabilirim miyim diye satabilirsin sorun yok demişti. Bir tane forum sitesinde satışa koyacaktım sadece bir kişin sattınğını görünce ona yazdım bana satış yapamazsın ilan açarsan hukuku yollara uğraşırsın dedi. Cidden böyle bir durum var mı acaba? Satın aldım kişi 45 yaşlarındaydı, yazalımcıydı, sitesi vardı. Bana sorun cıkmazdı dedi.

Ekran Görüntüsü (34).webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu piyasada dediği şekilde yazılımın lisanslandığını pek düşünmüyorum. Hukuki olarak satılamayacağını size kanıtlasın ona göre satıp satmama konusuna karar verin bence.

Bu piyasada dediği şekilde yazılımın lisanslandığını pek düşünmüyorum. Hukuki olarak satılamayacağını size kanıtlasın ona göre satıp satmama konusuna karar verin bence.
Hukuki olarak başımın ağrımasını istemem hocam. Aldığım kişi satabilirsin, sorun olmaz, yazılımcısı benim dedi. Şimdi görsel ile aradığım zamanda da yabancı forum sitelerinde bile sattıklarını gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hukuki olarak başımın ağrımasını istemem hocam. Aldığım kişi satabilirsin, sorun olmaz, yazılımcısı benim dedi. Şimdi görsel ile aradığım zamanda da yabancı forum sitelerinde bile sattıklarını gördüm.
Lafla peynir gemisi yürümez. Aksi kanıtlanmadıkça satabilirsin tabi satamazsın diyen arkadaşın satamayacağını kanıtlaması gerekir.

Anladığım kadarıyla çokta önemli bi durum değil senin için hiç riske girip milletle uğraşmak istemiyorsan satmamanı öneririm.