Evet malesef ama yine de mouse kendi kendine bozuldu yere düşmedi veya sinirlenip vurmadım.O zaman kullanıcı hatası demekte çok da haksız sayılmazlar sanırım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000-3.000 TL
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Evet maalesef ama yine de mouse kendi kendine bozuldu yere düşmedi veya sinirlenip vurmadım.
Ellemek ile en büyük hatayı yapmışsınız 1 yıl içinde kullanıcı hatası olmayan her elektronik alet 1E1 değişim veya üst modeli ile değişim yapılır ama sizin durumunuzda kullanıcı hatası tamir ettirebilirsiniz veya hurda parasına satıp yenisini alırsınız.
Hiroo
Uzman
Aslında etmedim ama ilk scrollu bozulduğunda kendim açıp yaparım diye biraz uğraştım ama açamadım bile vidaların ağzı yamuldu ondan dolayı çok bir şey yapamam diye düşündüm.
Meyer gaming.
Vallahi hocam ben de scyrox V8 kullanıyorum ve scroll bozuldu. Meyer Gaming'e garantiye gönderdim ve bana yensini gönderdiler. Gayet memnunum marka olarak onlardan. Sizin yaptığınız şeyler sonucu garanti dışı kalmış ürün. Keşke ellemeseymişsiniz.
Son düzenleme:
Ellemek ile en büyük hatayı yapmışsınız 1 yıl içinde kullanıcı hatası olmayan her elektronik alet 1E1 değişim veya üst modeli ile değişim yapılır ama sizin durumunuzda kullanıcı hatası tamir ettirebilirsiniz veya hurda parasına satıp yenisini alırsınız.
Aslında ben zaten tamir ettirmek amacıyla gönderdim yazdım hatta tamir ettirilsin diye ama sadece kullanıcı hatası diyip tamir edilmedi belki de trendyoldan beceremedim o kısmı.Vallahi hocam ben de scyrox V8 kullanıyorum ve scroll bozuldu. Meyer Gaming'e garantiye gönderdim ve bana yensini gönderdiler. Gayet memnunum marka olarak onlardan. Sizin yaptığınız şeyler sonucu garanti dışı kalmış ürün. Keşke ellemeseymişsiniz.
Geçmiş olsun vidaları açmak bile garanti dışı kalma sebebi, içini açmasanız bile. Attığım linkteki yere gönderin yaparlar çöpe gitmesin mouse.Aslında ben zaten tamir ettirmek amacıyla gönderdim yazdım hatta tamir ettirilsin diye ama sadece kullanıcı hatası diyip tamir edilmedi belki de trendyoldan beceremedim o kısmı.