Quastyren

Uzman
Merhaba FPS için Pro kontrolcü almak istiyorum sizce scuf alınır mı? Scuf gaming sitesine girdim baktım. Güzel kontrolcüler var.

Bir de sorunum var. Adres yerinde Türkiye yok ülke yerinde nasıl yapabilirim? Türkiye satışı yok mu acaba?

Ekran görüntüsü 2025-04-03 201138.webp

Artık bıktım ya bir şey almak istiyoruz oda yasaklanıyor.

@DogancanYr, önerdiğiniz Pro kontroller var mı acaba arka button olması lazım.
Gamesir cyclone 2(2 arka butonu var)
Easysmx x20(0 satışı yok, 4 arka butonu var)
Bigbig won Blitz 2(tmr versiyonu stoklarda yok lakin gene de güzel kol, tamamen fps için tasarlanmış olup analog trigger yerine mekanik buton trigger var sadece, ek olarak üsttekilerden daha yüksek polling rate i var 2000hz, 2 arka butonu var, firma alps versiyon için de uzun bir ömür vadediyor)

GameSir Cyclon'e 2(2 arka butonu var)
EasySMX X20(0 satışı yok, 4 arka butonu var)
Bigbig won Blitz 2(tmr versiyonu stoklarda yok lakin gene de güzel kol, tamamen FPS için tasarlanmış olup analog trigger yerine mekanik buton trigger var sadece, ek olarak üsttekilerden daha yüksek polling rate i var 2000Hz, 2 arka butonu var, firma alps versiyon için de uzun bir ömür vadediyor)

PC de çalışıyor mu acaba DualSense benzeri Pro Controller var mı?

PC de çalışıyor mu acaba DualSense benzeri Pro Controller var mı?
Pcde çalışıyor evet uyum problemi yok. Ps tarzı isterseniz eğer gamesir tatantula pro var lakin scuf kadar fazla programlanabilir buton yok sanırsam. Ama gene de tetik kilidi, arkada 2 tane üstte 2 ve önde de 5 tane ayarlanabilir tuş var. Bunlar sadece gamepad üstündeki veya uygulamadaki tuşlara ayarlanıyor o aynı mesele(tarantula pro için konuşuyorum) tetik kilidi ve 2 arka tuş da gene cyclone 2'de var ikisi de güzel kontrolcülerdir. Kendim cyclone 2 kullanıyorum

PC'de çalışıyor evet uyum problemi yok. PS tarzı isterseniz eğer GameSir tatantula Pro var lakin scuf kadar fazla programlanabilir buton yok sanırsam. Ama gene de tetik kilidi, arkada 2 tane üstte 2 ve önde de 5 tane ayarlanabilir tuş var. Bunlar sadece gamepad üstündeki veya uygulamadaki tuşlara ayarlanıyor o aynı mesele(tarantula Pro için konuşuyorum) tetik kilidi ve 2 arka tuş da gene Cyclon'e 2'de var ikisi de güzel kontrolcülerdir. Kendim Cyclon'e 2 kullanıyorum.

Scuf güzelde drift problemleri var mış satın aldıktan sonra bozuluyormuş 2 ay sonra.

PC'de çalışıyor evet uyum problemi yok. PS tarzı isterseniz eğer GameSir tatantula Pro var lakin scuf kadar fazla programlanabilir buton yok sanırsam. Ama gene de tetik kilidi, arkada 2 tane üstte 2 ve önde de 5 tane ayarlanabilir tuş var. Bunlar sadece gamepad üstündeki veya uygulamadaki tuşlara ayarlanıyor o aynı mesele(tarantula Pro için konuşuyorum) tetik kilidi ve 2 arka tuş da gene Cyclon'e 2'de var ikisi de güzel kontrolcülerdir. Kendim Cyclon'e 2 kullanıyorum.

Başka bildiğiniz bir marka var mı Pro Controller. İçin bende şu an düz DualSense var claw oynamaktan sıkıldım.

Scuf güzelde drift problemleri var mış satın aldıktan sonra bozuluyormuş 2 ay sonra.

Başka bildiğiniz bir marka var mı Pro Controller. İçin bende şu an düz DualSense var claw oynamaktan sıkıldım.
Gulikit kk3 max bakabilirsiniz, veya bütçeniz çok yüksekse flydigi vader 4 pro veya apex 4 çok güzel kollardır