Gamesir cyclone 2(2 arka butonu var)
Easysmx x20(0 satışı yok, 4 arka butonu var)
Bigbig won Blitz 2(tmr versiyonu stoklarda yok lakin gene de güzel kol, tamamen fps için tasarlanmış olup analog trigger yerine mekanik buton trigger var sadece, ek olarak üsttekilerden daha yüksek polling rate i var 2000hz, 2 arka butonu var, firma alps versiyon için de uzun bir ömür vadediyor)
GameSir Cyclon'e 2(2 arka butonu var)
EasySMX X20(0 satışı yok, 4 arka butonu var)
Bigbig won Blitz 2(tmr versiyonu stoklarda yok lakin gene de güzel kol, tamamen FPS için tasarlanmış olup analog trigger yerine mekanik buton trigger var sadece, ek olarak üsttekilerden daha yüksek polling rate i var 2000Hz, 2 arka butonu var, firma alps versiyon için de uzun bir ömür vadediyor)
Pcde çalışıyor evet uyum problemi yok. Ps tarzı isterseniz eğer gamesir tatantula pro var lakin scuf kadar fazla programlanabilir buton yok sanırsam. Ama gene de tetik kilidi, arkada 2 tane üstte 2 ve önde de 5 tane ayarlanabilir tuş var. Bunlar sadece gamepad üstündeki veya uygulamadaki tuşlara ayarlanıyor o aynı mesele(tarantula pro için konuşuyorum) tetik kilidi ve 2 arka tuş da gene cyclone 2'de var ikisi de güzel kontrolcülerdir. Kendim cyclone 2 kullanıyorum
PC'de çalışıyor evet uyum problemi yok. PS tarzı isterseniz eğer GameSir tatantula Pro var lakin scuf kadar fazla programlanabilir buton yok sanırsam. Ama gene de tetik kilidi, arkada 2 tane üstte 2 ve önde de 5 tane ayarlanabilir tuş var. Bunlar sadece gamepad üstündeki veya uygulamadaki tuşlara ayarlanıyor o aynı mesele(tarantula Pro için konuşuyorum) tetik kilidi ve 2 arka tuş da gene Cyclon'e 2'de var ikisi de güzel kontrolcülerdir. Kendim Cyclon'e 2 kullanıyorum.
PC'de çalışıyor evet uyum problemi yok. PS tarzı isterseniz eğer GameSir tatantula Pro var lakin scuf kadar fazla programlanabilir buton yok sanırsam. Ama gene de tetik kilidi, arkada 2 tane üstte 2 ve önde de 5 tane ayarlanabilir tuş var. Bunlar sadece gamepad üstündeki veya uygulamadaki tuşlara ayarlanıyor o aynı mesele(tarantula Pro için konuşuyorum) tetik kilidi ve 2 arka tuş da gene Cyclon'e 2'de var ikisi de güzel kontrolcülerdir. Kendim Cyclon'e 2 kullanıyorum.