Scyrox V6 click sesleri normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan atalay35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 192

atalay35

Çalışkan
Uzun bir araştırma sonucu fiyatının da uygun olması sebebiyle scyrox v6'yı satın aldım fakat daha sonra bir şey dikkatimi çekti. Click sesleri metalik/pingy bir ses yapıyordu. Biraz garip geldi o yüzden sormak istedim. Bu Omron switchlerin sebebiyet verdiği bir şey mi yoksa bu modele özel mi? Fareyi kullanmak istiyorum ama ses konusunda hiç emin olamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

@Toby Fox

Bu ses bu switchi kullanan diğer mouselarda da mevcut mu acaba bilginiz var mı? Kabullenip kullanmayı düşünüyorum ama emin olamadım, tavsiyeniz nedir?
Her mouse sesi aynı değil. Malzemeler, ağırlık ve plastiğin kaplaması gibi şeyler etkiliyor. Sese neden bu kadar takıldınız? Diğer markaların kullandığı şeyler farklı olduğu için switchler aynı olsa bile ses farkı normal.

Olmaması gereken bir ses gibi geldi ilk duyduğumda. Şu an kullandığım mouse'ta öyle bir ses olmayınca daha da garipsedim. Özellikle o metalik çınlama sesi garip hissettirdi. MOBA oynarken sürekli tıklayınca nasıl olur onu da tam kestiremiyorum. Superlight 2'de de benzer bir ses var mesela. Biraz düşünücem sanırım ama sizden de fikir almak isterim bazen gereksiz takıntılarım olabiliyor, alışılacak bir şey ise kafama takmayıp kullanacağım sanırım.

Ben sesini beğendim açıkçası. Sesinden sorun olup olmadığı pek anlaşılmaz. Hatta o metal sesini duyunca daha da sevdim, yarın elime ulaşacak benimki de (V8).

Ben sesini beğendim açıkçası. Sesinden sorun olup olmadığı pek anlaşılmaz. Hatta o metal sesini duyunca daha da sevdim, yarın elime ulaşacak benimki de (V8).
Sorun yok zaten ya biraz bakındım omron optik switchlerin geneli böyle metlik bir ses çıkarıyor. O metal sesi biraz rahatsız etti beni başta ama alışılmayacak bi şey değil gibi muhtemelen kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…