Scyrox V8 alınır mı?

Helixo

Uzman
Claw tutuyorum fareyi. Superlight 2 ile arasındaki fiyat farkına değer mi, yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Bu fiyata daha iyisi var mıdır peki diğer modellerde ayrıyeten dongle almak gerekiyor 8K Hz kullanmak için.

@Toby Fox hocam birde siz bakabilir misiniz

@Toby Fox, teşekkürler hocam bütçe yükseltilip başka mouse alınmasına gerek var mıdır Superlight 2 gibi çünkü profesyonel oyuncu olmayı planlıyorum Valorant da ama bütçem şu anlık bu kadar.

Yeterli bence Scyrox gayet. Superlight 2 fiyatına daha iyi alternatifler var Wraith'te. Scyrox ile Superlight 2'nin iç donanımı aynı zaten. Malzeme kalitesi farkları var. Superlight 2 malzeme kalitesi olarak bir tık daha iyi ama ondan da iyi olan fareler var dediğim gibi Wraith'te.

@Toby Fox, peki daha iyi alternatifler nelerdir? Onlara da bakarım bütçe yükseltebilirim belki.

Claw tutuyorum fareyi. Superlight 2 ile arasındaki fiyat farkına değer mi, yoksa bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Kendim kullanıyorum. Alalı 2 hafta falan oldu. Benim için tek eksiği 2.4GHz bağlantıyı direkt dongle ile yapamamak ancak performansı çok iyi. Sarısını aldığımı da dipnot geçeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…