Hocam cihaz high tier, 8K Hz desteğini de USB'ye bağladığımız dongle ile yapmışlar. Ben almadan önce araştırdığımda bunu söyleyen birisini duymamıştım. Almadan önce duysaydım, fikrim değişirdi. Ancak alıp kullandıktan sonra iyi ki almışım diyorum. 250mAh bataryası da hafiflik için koyulmuş. Ben normal kullanımda 1K Hz ile, 3-4 gün kadar süre alabiliyorum. Gayet memnunum. Şu anda DBD tarzı oyunlarda kullanıyorum.
2K Hz de scyrox V8 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Şu ana kadar en memnun kaldığım mouse bu oldu diyebilirim. Bu kadar hafif veya daha hafif benzer bir mouse olmadığından değiştirmeyi düşünmüyorum.
8K çok yüksek bir değer, hiç denemedim. Bir de 8K destekleyecek bir işlemcide lazım. Benim R7 8845HS 2K üstünde zorlanmaya başlıyor, 4K ve üstünde oynatmıyor.
V8 kullanıyorum 1 haftadır. G502 Hero ve Deathadder Elite den geçtim. Gençleştim resmen...
Clav ve Fingertip arası bir tutuşum var.
Yanlış olmasın 3k ya alınabilecek en iyi 2 mouse dan birisi. Diğeri de Scyrox V6, o da aynısının şekil farkı olan versiyonu.
Hayatımda iyi skatez kullanmadığım için iyi-kötü yorumu yapamıyorum. İş görüyor.
İş görüyor ancak millet ESPTiger Yanzi Dot skatez tavsiyesi üzerine değişebilirim.