Krmm 1

Üstün
Scyrox V8 mouse aldım fakat skatezleri aşırı kötü. Hem kaymıyor hem de aşırı derece sürtünüyor. Wraith üzerinden X-Raypad skatez alacağım fakat hangi modelini alsam bilmiyorum. Aklımda Obsidian Air dots var. Siz ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1000032516.webp

Kontrol beceridir zaten onu zamanla öğrenirsiniz. Mousepadin Control mü Speed mi?
mousepad kontrol. wraith ace series sunset kullanıyorum. scyrox v8 farenin kendi skatezleri aşırı kötü. Sürtünüyor ve kaymıyor. Daha yumuşak hissettiren ve kayan bir skatez lazım. cs2 için alacam bu skatezleri. O yüzden kontrol etmesi de iyi olmalı hocam.

Mouse pad kontrol. Wraith ace series sunset kullanıyorum. Scyrox V8 farenin kendi skatezleri aşırı kötü. Sürtünüyor ve kaymıyor. Daha yumuşak hissettiren ve kayan bir skatez lazım.

Jade daha hızlı ama hızlı yıpranan bir skatez. Obsidian kısmen daha yavaş ve smooth ama jade e göre ömrü daha uzun. Obsidian Air alın o zaman. Bende 1 hafta içinde alacağım bu skatezi.

O zaman Obsidian Air alıyorum hocam. Bu skatezde sürtünme falan olmaz değil mi? Çok yavaş olup çamur gibi falan olmasın.

Cok fazla koymayın fazla koydukca daha kontrol havasına dönüyor dot skatezlerde. Basta uste 2 alta 2 şeklinde koyun ona göre ilerlersiniz.

Skatez gayet güzel kayıyor öyle sürtünme olacağını sanmıyorum.Zaten bu skatezi cam mousepadler içinde öneriyorlar sürtünme az olduğu için.

Cok fazla koymayın fazla koydukca daha kontrol havasına dönüyor dot skatezlerde. Basta uste 2 alta 2 şeklinde koyun ona göre ilerlersiniz.

Skatez gayet güzel kayıyor öyle sürtünme olacağını sanmıyorum.Zaten bu skatezi cam mousepadler içinde öneriyorlar sürtünme az olduğu için.

Hocam obsi air dots'lar geldi fakat hızlıymış baya alışamadım. Bana sanırım en yavaşı , en kontrolü hangisiyse ondan lazım. Obsi pro air olanların stoklarını mı bekleyim sizce ?

Hocam OBS'i Air Dots'lar geldi fakat hızlıymış bayağı alışamadım. Bana sanırım en yavaşı, en kontrolü hangisiyse ondan lazım. OBS'i Pro Air olanların stoklarını mı bekleyim sizce?

İlginç size hızlı hissettirmis. O zaman OBS'i Pro Air stoklarini bekleyin hocam.Bu arada kaç tane skatez taktınız?