Scyrox V8 mouse aldım fakat skatezleri aşırı kötü. Hem kaymıyor hem de aşırı derece sürtünüyor. Wraith üzerinden X-Raypad skatez alacağım fakat hangi modelini alsam bilmiyorum. Aklımda Obsidian Air dots var. Siz ne dersiniz?
6.5 mm çapındaki Universal Dots, daha iyi kontrol ve ani duruş sağlar, ayrıca daha az ses çıkarır. Sert ve ince dokulu yüzeyi, sürtünmeyi artırarak frenleme gücünü yükseltir. Bu skates, kumaş ve cam mouse padleri için uygundur Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Paket içeriği: 40 adet dot skatez 2 adet...
Evet bunu gördüm hocam fakat karar veremedim. obsidian air dot ile jade dot arasında kaldım. jade daha hızlı. Fakat rekabetçi oyunlarda kontrol edebilir miyim bilmiyorum. Obsidian daha mı iyi olur sizce ?
Evet bunu gördüm hocam fakat karar veremedim. Obsidian Air dot ile jade dot arasında kaldım. Jade daha hızlı. Fakat rekabetçi oyunlarda kontrol edebilir miyim bilmiyorum. Obsidian daha mı iyi olur sizce?
mousepad kontrol. wraith ace series sunset kullanıyorum. scyrox v8 farenin kendi skatezleri aşırı kötü. Sürtünüyor ve kaymıyor. Daha yumuşak hissettiren ve kayan bir skatez lazım. cs2 için alacam bu skatezleri. O yüzden kontrol etmesi de iyi olmalı hocam.
Mouse pad kontrol. Wraith ace series sunset kullanıyorum. Scyrox V8 farenin kendi skatezleri aşırı kötü. Sürtünüyor ve kaymıyor. Daha yumuşak hissettiren ve kayan bir skatez lazım.
Jade daha hızlı ama hızlı yıpranan bir skatez. Obsidian kısmen daha yavaş ve smooth ama jade e göre ömrü daha uzun. Obsidian Air alın o zaman. Bende 1 hafta içinde alacağım bu skatezi.
Hocam obsi air dots'lar geldi fakat hızlıymış baya alışamadım. Bana sanırım en yavaşı , en kontrolü hangisiyse ondan lazım. Obsi pro air olanların stoklarını mı bekleyim sizce ?
Hocam OBS'i Air Dots'lar geldi fakat hızlıymış bayağı alışamadım. Bana sanırım en yavaşı, en kontrolü hangisiyse ondan lazım. OBS'i Pro Air olanların stoklarını mı bekleyim sizce?