shifazz

Uzman
Sadece Valorant oynuyorum. Scyrox V8 mouse için skatez ve mouse pad arıyorum. Bütçe toplam 1500 TL civarları. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  • 1600 DPI
  • 0.15 sens
  • 6/11 Windows sens

Son düzenleyen: Moderatör:
Wraith üzerinde önereceğim skatezin stokları kalmamış. Wraith kendi skatezlerinde ise şu seçenekler var. Ben açıkcası dot öneririm, daha sonradan da kullanacağınız kadar geliyor.

Mouse pad olarak da şu ürün uygun gibi duruyor. Kendim KlasseGear kullanıyorum ama Hybrid ürünün satışı var. Speed ürünün outletleri de tükenmiş. O sensitivy ile hybrid yüzey size pek hoş gelmeyebilir.

Yani önerim bir tık bütçenizi aşıyor. Belki videodan farklı bir mouse pad tercih edilebilir.

Valorant'ta Windows sensinin önemi yok. Klassegear'ın kusurlu ürünleri var ucuza geliyor pek bir hatası da çıkmıyor.

@Toby Fox

Son düzenleyen: Moderatör:
Hybrid yani %50 control %50 speed. Valorant gibi rekabet odaklı bir oyun oynuyorsan ve yukarıda bahsetiğin gibi sensitivy düşükse bir tık tırtıklı yüzeyi rahatsız edebilir. Ayrıca yavaş kalabilir.

Ben Scyrox V8 1800 DPI, denetim masasındaki ayar 4/10 şeklinde kullanıyorum. Oyunlarda da genelde sensitivy olabildiğince düşürüyorum. Ama rekabet odaklı veya hırslı oynamıyorum. Bu yüzden de Longteng bana yetiyor. Hatta indirim dönemleri 1-2 tane de yedek aldım. Eskiyince değiştirmek için.

Ama bu tırtıklı yüzeyi sevmeyen çok insan var. En azından ilk mesajda yazdığım deneyime göre de hızlı bir mouse pad değil. Genel kullanım ama bir tık da kaliteli olsun istiyorsan ideal. Bu arada 90x40 satılan ₺300-500 mouse padlerden daha iyi kayıyor. Ama speed yüzeyli ₺1000 ve üstü mouse padlere göre nasıldır bilmiyorum.

Yani ben çok hırslı oyuncu değilim, eğlencesine oynuyorum diyorsanız alınabilir. Onun dışında speed yüzey arıyorsanız yukarıda attığım videoya bakın. Normalde outlet ürünlerde KlasseGear'ın speed yüzey versiyonu olsa önerecektim. Ama outletteki tüm ürünler tükenmiş. Speed yüzey versiyonunu da uzun süredir üretmiyorlar.

Ek olarak Porge markasının şu ürünleri var. Yüzeyi %80 speed %20 control demişler. Valorant için bu daha uygun olacaktır. Bir tık daha uyguna 3mm olanı da var. XRades, KlasseGear ve Porge genel olarak alınan bilinen markalardan. Ama Porge ve XRades'in kare mouse padlerini pek forumda kullanan görmedim. İncelemeleri de pek yok. Denemek isterseniz bu ürünlere de bakılabilir. Ama bence videoya bir göz atın. Speed yüzey bütçenize uygun bir model varsa onu alın.