Torukojin Kaneki
Başarılı
Elim 16 cm. Hibrit tutuyorum baş parmağım palm şeklinde dümdüz ve sıkı ama diğer parmaklarım claw. Hangi fareyi önerirsiniz?
Dareu a950 pro biraz küçük geliyor. Olmaz mı?V8 claw tutuş için en ideali. V6 daha çok palm için, A9 da sizin elinize görece büyük gelir.
Mchose A7 Ultra, MCU açısından kaybediyor. Realtek kullanıyor. Bir Nordic etmez, stabil değil.Eki Görüntüle 177831
Ben seçenekler arasına Mchose A7 Ultra'yı da eklemenizi tavsiye ederim. A9 ile bire bir aynı shape ve fiyat olarak aşağı yukarı 700tl gibi bir fark var. A7 Ultra da 8k dongle ile birlikte geliyor. 3950 sensör, Omron switchler, TTC Gold encoder mevcut.
Neden hocam nesi var Realtek MCU'nun ? Tecrübe etmedim ama arkadaşıma L7 Pro aldırmıştım 3 ay önce, sorunsuz kullanıyor. Kağıt üstü verilerine baktığımızda da 52840'tan eksik kalır bir yanını göremedim.Mchose A7 Ultra, MCU açısından kaybediyor. Realtek kullanıyor. Bir Nordic etmez, stabil değil.
Neden hocam nesi var Realtek MCU'nun ? Tecrübe etmedim ama arkadaşıma L7 Pro aldırmıştım 3 ay önce, sorunsuz kullanıyor. Kağıt üstü verilerine baktığımızda da 52840'tan eksik kalır bir yanını göremedim.
Dareu küçük geldiyse, Scyrox V6 ve V8 de küçük gelecektir. Kaldı ki A9 Ultra da Dareu A950 Pro ile aynı boyutlara sahip, o da küçük gelir.