Çözüldü SD kart dosyaları silinmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Essex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    sd kart
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
2 yıl önce kullandığım boş SD kartı buldum ama içinde olan gereksiz dosyaları silemiyorum. Her dosyadan 2 adet var. Virüs bulaşmıştır belki diye ESET ile taradım bir şey çıkmadı.

Her dosya için böyle diyor.
ZArchiver ile denedim yine olmuyor.

Kullanıyor dediği DCIM dosyasını kullanmıyorum içi boş, 1 öge dediği "Camera" isimli dosya ama oda boş. Zaten DCIM'i seçmesem bile silmiyor dosyaları.

Son düzenleyen: Moderatör:

Üzerinde çentik gibi bir şey olabiliyor bazı kartlarda güvenlik amaçlı. Varsa onu kaldırıp deneyin. Ya da PC'ye bağlayabiliyorsanız bunu deneyin.

Çentik yok kart üzerinde. PC yöntemini şu an deneyemem. Telefon üzerinden bir çözüm bulamaz isem deneyeceğim.

Cihaz rootlu ise SD kartı USB bellek modunda takmayı deneyin her ROM'da var mı bilmiyorum ama çoğunda olduğunu biliyorum.

Bendeki micro SD Kartı bazı telefonlar okumuyor bende SD dönüştürücü ile bilgisayara takıyorum oradan siliyorum sizde öyle deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…