Çözüldü SD karta fotoğrafları taşıdıktan sonra galeride sıralamaları bozuldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umtluyum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 117
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

umtluyum

Uzman
Cihaz
Redmi note 10 pro
Depolama sıkıntısı yaşadığım için görselleri SD karta taşıdım ve şimdi galeride eski fotoğrafları ararken çok karman çorman şekilde görüntülüyorum. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Çözüm
İsimleri tarih değil de karmaşık yazılardan mı oluşuyor?

Meta verileri duruyorsa düzeltilebilir, resmi açtığınızda herhangi bir bölmede tarih görüntüleniyor mu?

Resmi açıp ayrıntılarını incelemeyi deneyin, bahsettiğm tarih bilgisi meta verilerinde mevcutsa galeri uygulamaları onları meta verilerine göre sıralayabilir veya isterseniz meta verilerini kullanarak onları isimlendirebiliriz.

Galeri uygulamanız bunun hakkında detay vermiyorsa, Aves gibi bir galeri uygulaması tercih edebilirsiniz bunun için.
İsimleri tarih değil de karmaşık yazılardan mı oluşuyor?

Meta verileri duruyorsa düzeltilebilir, resmi açtığınızda herhangi bir bölmede tarih görüntüleniyor mu?

Resmi açıp ayrıntılarını incelemeyi deneyin, bahsettiğm tarih bilgisi meta verilerinde mevcutsa galeri uygulamaları onları meta verilerine göre sıralayabilir veya isterseniz meta verilerini kullanarak onları isimlendirebiliriz.

Galeri uygulamanız bunun hakkında detay vermiyorsa, Aves gibi bir galeri uygulaması tercih edebilirsiniz bunun için.

Çözüm
Maalesef Xiaomi'nin galeri uygulamasında hiçbir sıralama seçeneği yok. Dediğiniz uygulamayı deneyeceğim, çok teşekkürler.

Geç cevap için kusura bakmayın lütfen. Aves uygulaması çok iyiymiş gerçekten memnun kaldım ve görselleri tarihe göre sıralama konusunda çok yardımı dokundu. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
İfadeler: bug
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…