Kacikkar

Yetkin
Merhaba, ben tam Battlefield 1/5 ve 2042 oyunlarını alacaktım ki arkadaşım yazdı ve 'Sea of Thieves al.' dedi. Ben de kıramayıp satın aldım, '100 saat garantili mi?' diye sordum ve bana 'Evet.' yanıtını verdi. Sizce oyunu iade edip istediğim oyunları almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sea of Thieves tarzını seven kişilerin en az yüz saati devireceği bir oyun. Zaten 3 BF oyununu almaya gerek olduğunu düşünmüyorum aralarından en iyi hala 1 bence.
Battlefield'ın 2042 oyunu grafik açısından ve oynanış açısından gözüme en tatlı oyun geldi, diğerlerini de koleksiyon diye alıyorum fakat onları da oynamayı planlıyordum.

Sea of Thieves tarzını seven kişilerin en az yüz saati devireceği bir oyun.
Gamepass'ten 50-60 saat başka bir ekip ile oynamıştım oyunu. Ama benim bu arkadaşımın ne kadar oynayacağını bilemiyorum. İlk oyunu çözmesi lazım ilk 10-20 saat zaten. İade için biliyorsunuz 2 saat aşılmamalı genelde.

Tek başına oynayacaksan Sea of Thieves almanın hiçbir manası yok. Arkadaşların ile birlikte oynayacak isen Sea of Thieves'de 100 saati çok rahatlıkla devirirsiniz. Ayrıca bana kalırsa en az 3 kişi oynanması gereken bir oyun. 2 kişi oynandığında da o kadar keyif vermiyor. Özellikle oyuna heyecan katan gemi savaşlarında 2 kişilik grupların gemileri diğer gruplar tarafından rahatlıkla batırabiliyor. Sürekli görev yapmak ve gördüğünüz her gemiden kaçmak ne kadar keyifli olur bilemiyorum. 3-4 kişilik gruplarla oynayıp üstüne bir de Reaper bayrağı açarak haritadaki herkesin kabusu haline geldiğinizde ise değil 100, 200 saat bile oynarsınız.

Öte yandan tek başına oynayacaksan gerek hikayeleri gerek de multiplayer seçenekleri ile Battlefield oyunları çok daha iyi seçenekler. Özellikle tek başınıza oynayacağınız bir multiplayer oyun tercihinde daha keyifli bir alternatif bence yok.

Arkadaşlar ile oynayacaksanız Sea of Thieves uzun süre götürür.
BF1 biraz ağır tempolu ama yine de güzel bir oyun.
BF5'i sakin alma, oyun hile dolu.
BF2042'yi oynamadım.