Bütçe
400
Selam dostlar, elimde böyle bir HDD var. Bilgisayar açılırken sürekli loopa soktuğu için ve artık gitmek üzere olduğu için yeni bir SSD almak zorunda kaldım ama verilerim hala bunun içinde.

Anakartım H410M-K. Bunlara nazaran ucuz bir SATA to USB dönüştürücü önerisi yapabilir misiniz?

Fiyatlara çok bakmadım ama pahalı değillerdir diye düşünüyorum. 300 400'e kadar çıkabilirim. Duruma göre daha fazla da olur.

d4b388e7-b6da-4424-9c07-060bcbb94986.webp

Selam dostlar, elimde böyle bir HDD var. Bilgisayar açılırken sürekli loopa soktuğu için ve artık gitmek üzere olduğu için yeni bir SSD almak zorunda kaldım ama verilerim hala bunun içinde.

Anakartım H410M-K. Bunlara nazaran ucuz bir SATA to USB dönüştürücü önerisi yapabilir misiniz?

Fiyatlara çok bakmadım ama pahalı değillerdir diye düşünüyorum. 300 400'e kadar çıkabilirim. Duruma göre daha fazla da olur.

Eki Görüntüle 162066
Seagate Barracuda HDD'nizi USB ile bağlamak için uygun bir SATA to USB dönüştürücü arıyorsanız, aşağıdaki seçenekleri değerlendirebilirsiniz:

Önerilen SATA to USB Dönüştürücüler:​

1. UGREEN SATA to USB 3.0 Dönüştürücü
- Hız: USB 3.0 desteği ile hızlı veri transferi
- Uygunluk: 2.5" ve 3.5" HDD'ler için
- Fiyat: Yaklaşık 150-250 TL

2. ORICO SATA to USB 3.0 Dönüştürücü
- Hız: USB 3.0, veri aktarım hızı 5 Gbps
- Uygunluk: 2.5" ve 3.5" HDD'ler
- Fiyat: Yaklaşık 200-300 TL

3. Inateck SATA to USB 3.0 Dönüştürücü
- Hız: USB 3.0 ile hızlı transfer
- Uygunluk: 2.5" HDD'ler için
- Fiyat: Yaklaşık 150-250 TL

Satın Alma İpuçları:​

• Kullanıcı Yorumları: Öncelikle satın almayı düşündüğünüz ürünün kullanıcı yorumlarını kontrol edin.
  • Garanti: Ürünlerin garanti süresini göz önünde bulundurun.
  • Yerel Satıcılar: Güvenilir yerel satıcılardan veya online platformlardan satın alabilirsiniz.

Bu dönüştürücüler, HDD'nizdeki verilerinizi kurtarmanıza yardımcı olabilir.