İşte geldi tipik bir arkadaş. Aynen hacım çok haklısın böyle Ahmet Konanç ve türevlerini dinlemeye, okumaya devam. Takımda çalım deneyen adam yok dersin Kerem çalım atmaya çalışır tepki gösterirsin. Nene çalım denemez risksiz oynar veya ara pası dener bu sefer de buna tepki gösterirsin. Nene yerine çalım yapan adam alınır bu ne böyle Anadolu'dan adam mı alınır dersiniz.
Ne kadar bağırsanız da çığırsanız da o beğenmediğiniz Kerem ve Nene geldiklerinin 4. ayında size kupa kazandırdılar. Kerem'in Avrupa'da kazandırdığı maçlar ile Avrupa'da devam ediyorsun, belki Ali koç pintilik yapmasaydı SL'ye bile gitmiş olabilirdik Kerem transferi sayesinde. Nene, Antalyaspor maçında tekmeye kafa atarak takımına penaltı kazandırdı da sana maçı çözdü. Üstüne uçan kaçan Barış Alper ve hayvan gibi maliyetli Sane ile benzer gol/assist katkısına sahip. Adam 1 gün önce Afrika kupasında oynayıp gelip senin süper kupa maçında oyuna girecek kadar, 3 gün sonra kanat bek oynayacak kadar aidiyetli. Gerçekten siz bu adamlardan ne bekliyorsunuz, ne istiyorsunuz? Daha ne yapsınlar da tatmin olun?
Edit: Ben Kerem'i o maliyete alır mıydım? Almazdım. Nene'yi alır mıydım? Yine almazdım. Ne yapalım? Alınmışlar ve ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar ve sana KUPA kazandırıyorlar. Avrupa'da devam etmeni sağlıyorlar, rakibinin elinin ayağının birbirine dolanmasını sağlıyorlar.
Edit 2: Daha düne kadar bu kim neden alındı denen Levent Mercan'ın şu an herkesin çok beğendiği, sahiplendiği bir oyuncu olmasını da unutmamak lazım. Futboldan anlamıyorken anlamış taklidi yapmaya gerek yok. Futbolda isimler değil karakterler oynar. Sana aidiyet hissetmeyen adamı getirsen Nene gibi o tekmeye kafasını sokup penaltı aldırmaz, Levent gibi sakatlanana kadar kendini zorlayıp sana kupa aldırmaz.