Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Taraftar manipülatörü yorumcuların ve Mourinho'nun ilk kurbanıydı. Net 10 numara oynayan adamı ilk sezonun ikinci yarısında Fred sakatlandığı için 8'e çektik skorerliği azaldığı için tepki gördü. İkinci sezonunda futbol katili Mourinho tarafından bir maç sol bek bir maç sağ kanat bir maç 8 numara olarak kullanıldı, maç temposu mahvedildi. Üstüne 3-5 yorumcu müsvettesi tarafından hedef gösterilerek yuhalandı, mentali mahvoldu buna rağmen gidene kadar her görev verildiğinde son nefesine kadar mücadele ettti. Maliyeti kadar bonservis kazandırarak da gidiyor. Fenerin düşmana ihtiyacı yok kendi kendimize yetiyoruz. Sıra Nene ve Kerem'de.
Sağına, soluna, önüne, arkasına pas veremeyen Szymanski'nin takımda yeri yok. Yarım sezon katkı verdi, sonunda kurtulduk vitaminsizden. Toplam 45 milyon verilen Nene ve Kerem ikilisini de en kısa sürede bir kulübe kakalarız umarım.Taraftar manipülatörü yorumcuların ve Mourinho'nun ilk kurbanıydı. Net 10 numara oynayan adamı ilk sezonun ikinci yarısında Fred sakatlandığı için 8'e çektik skorerliği azaldığı için tepki gördü. İkinci sezonunda futbol katili Mourinho tarafından bir maç sol bek bir maç sağ kanat bir maç 8 numara olarak kullanıldı, maç temposu mahvedildi. Üstüne 3-5 yorumcu müsvettesi tarafından hedef gösterilerek yuhalandı, mentali mahvoldu buna rağmen gidene kadar her görev verildiğinde son nefesine kadar mücadele ettti. Maliyeti kadar bonservis kazandırarak da gidiyor. Fenerin düşmana ihtiyacı yok kendi kendimize yetiyoruz. Sıra Nene ve Kerem'de.
Blackraven
Üstün
Sağına, soluna, önüne, arkasına pas veremeyen Szymanski'nin takımda yeri yok. Yarım sezon katkı verdi, sonunda kurtulduk vitaminsizden. Toplam 45 milyon verilen nene ve kerem ikilisini de en kısa sürede bir kulübe kakalarız umarım.
İşte geldi tipik bir arkadaş. Aynen hacım çok haklısın böyle Ahmet Konanç ve türevlerini dinlemeye, okumaya devam. Takımda çalım deneyen adam yok dersin Kerem çalım atmaya çalışır tepki gösterirsin. Nene çalım denemez risksiz oynar veya ara pası dener bu sefer de buna tepki gösterirsin. Nene yerine çalım yapan adam alınır bu ne böyle Anadolu'dan adam mı alınır dersiniz.
Ne kadar bağırsanız da çığırsanız da o beğenmediğiniz Kerem ve Nene geldiklerinin 4. ayında size kupa kazandırdılar. Kerem'in Avrupa'da kazandırdığı maçlar ile Avrupa'da devam ediyorsun, belki Ali koç pintilik yapmasaydı SL'ye bile gitmiş olabilirdik Kerem transferi sayesinde. Nene, Antalyaspor maçında tekmeye kafa atarak takımına penaltı kazandırdı da sana maçı çözdü. Üstüne uçan kaçan Barış Alper ve hayvan gibi maliyetli Sane ile benzer gol/assist katkısına sahip. Adam 1 gün önce Afrika kupasında oynayıp gelip senin süper kupa maçında oyuna girecek kadar, 3 gün sonra kanat bek oynayacak kadar aidiyetli. Gerçekten siz bu adamlardan ne bekliyorsunuz, ne istiyorsunuz? Daha ne yapsınlar da tatmin olun?
Edit: Ben Kerem'i o maliyete alır mıydım? Almazdım. Nene'yi alır mıydım? Yine almazdım. Ne yapalım? Alınmışlar ve ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar ve sana KUPA kazandırıyorlar. Avrupa'da devam etmeni sağlıyorlar, rakibinin elinin ayağının birbirine dolanmasını sağlıyorlar.
Edit 2: Daha düne kadar bu kim neden alındı denen Levent Mercan'ın şu an herkesin çok beğendiği, sahiplendiği bir oyuncu olmasını da unutmamak lazım. Futboldan anlamıyorken anlamış taklidi yapmaya gerek yok. Futbolda isimler değil karakterler oynar. Sana aidiyet hissetmeyen adamı getirsen Nene gibi o tekmeye kafasını sokup penaltı aldırmaz, Levent gibi sakatlanana kadar kendini zorlayıp sana kupa aldırmaz.
Görkem Say
Üstün
Sağına, soluna, önüne, arkasına pas veremeyen Szymanski'nin takımda yeri yok. Yarım sezon katkı verdi, sonunda kurtulduk vitaminsizden. Toplam 45 milyon verilen Nene ve Kerem ikilisini de en kısa sürede bir kulübe kakalarız umarım.
23-24 sezonunda bu adamin nasil top oynadigini hepimiz biliyoruz. Bu cocuk Fred kadar teknik ve pasor olsa 40-50 milyon zaten dostum. Sakatlik sorunu yok, sut tehditi var, bircok farkli mevkide oynayabiliyor, saha icinde oyundan kolay kolay dusmuyor. Minimum 15-20'ye satabilecegimiz bir topcuydu. Gecen sene esas suclu Mourinho'nun kurbani oldu. Kerem'in toplu aksiyonlari konusunda gercekten kendi seviyesinin cok altinda olduguna katiliyorum, ciddi manada duzetlmesi gereken seyler var ama Nene'ye olan bu nefreti ben bir turlu cozemedim. Adamin Avrupa + ligde 18 macta 10 skor katkisi var. Oyundan dusmuyor, surekli mucadele ediyor, cok kosuyor, gol ve topla oynama becerisi de kotu degil. Tek basina gidip adam gecemiyor diye 21 yasindaki adama demediginizi birakmadiniz afferim boyle devam.
Kerem elinden geleni yapıyor diyorsan senle futbol konuşmam. Fener'de kaç golü var? Fener'e kaç golü var? Bunlara bakmak yeterli. Kerem ve Nene mi kupa kazandırdı ne anlatıyorsun sen? 25+20= 45 milyon Euro yapıyor tipik arkadaş. Boş topçu savunmayı bırakamadınız.İşte geldi tipik bir arkadaş. Aynen hacım çok haklısın böyle Ahmet Konanç ve türevlerini dinlemeye, okumaya devam. Takımda çalım deneyen adam yok dersin Kerem çalım atmaya çalışır tepki gösterirsin. Nene çalım denemez risksiz oynar veya ara pası dener bu sefer de buna tepki gösterirsin. Nene yerine çalım yapan adam alınır bu ne böyle Anadolu'dan adam mı alınır dersiniz.
Ne kadar bağırsanız da çığırsanız da o beğenmediğiniz Kerem ve Nene geldiklerinin 4. ayında size kupa kazandırdılar. Kerem'in Avrupa'da kazandırdığı maçlar ile Avrupa'da devam ediyorsun, belki Ali koç pintilik yapmasaydı SL'ye bile gitmiş olabilirdik Kerem transferi sayesinde. Nene, Antalyaspor maçında tekmeye kafa atarak takımına penaltı kazandırdı da sana maçı çözdü. Üstüne uçan kaçan Barış Alper ve hayvan gibi maliyetli Sane ile benzer gol/assist katkısına sahip. Adam 1 gün önce Afrika kupasında oynayıp gelip senin süper kupa maçında oyuna girecek kadar, 3 gün sonra kanat bek oynayacak kadar aidiyetli. Gerçekten siz bu adamlardan ne bekliyorsunuz, ne istiyorsunuz? Daha ne yapsınlar da tatmin olun?
Edit: Ben Kerem'i o maliyete alır mıydım? Almazdım. Nene'yi alır mıydım? Yine almazdım. Ne yapalım? Alınmışlar ve ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar ve sana KUPA kazandırıyorlar. Avrupa'da devam etmeni sağlıyorlar, rakibinin elinin ayağının birbirine dolanmasını sağlıyorlar.
Edit 2: Daha düne kadar bu kim neden alındı denen Levent Mercan'ın şu an herkesin çok beğendiği, sahiplendiği bir oyuncu olmasını da unutmamak lazım. Futboldan anlamıyorken anlamış taklidi yapmaya gerek yok. Futbolda isimler değil karakterler oynar. Sana aidiyet hissetmeyen adamı getirsen Nene gibi o tekmeye kafasını sokup penaltı aldırmaz, Levent gibi sakatlanana kadar kendini zorlayıp sana kupa aldırmaz.
Blackraven
Üstün
Kerem elinden geleni yapıyor diyorsan senle futbol konuşmam. Fener'de kaç golü var? Fener'e kaç golü var? Bunlara bakmak yeterli. Kerem ve nene mi kupa kazandırdı ne anlatıyorsun sen? 25+20= 45 milyon euro yapıyor tipik arkadaş. Boş topçu savunmayı bırakamadınız.
Fenerde oynamıyorken kasıtlı olarak gol mü atmamalıydı gerçekten ne beklediğinizi ne sorduğunuzu hiçbir şey anlamadım. GS'nin uçan kaçan 50m€'a satmadıkları Barış'ı 296 dakikada 1 gol atmış, 15m net maaş verilen Sane 370 dakikada 1 gol atmış Kerem ise 277 dakikada 1 gol atmış. Ayrıca evet elinden geleni yapıyor en basiti Alanya maçını izlesen bile sol kanattan başlayıp sağ beke kadar rakibi preslediği, depara kalktığı onlarca pozisyon görebilirsin. Evet daha fazlasını yapabilir, çok pozisyon yiyor inşallah gelecek dönem düzelecek.
25+20 45 milyon hesabına da hönkürüyorum. Kerem mi dedi bana 25 verin diye? Nene mi dedi beni 20'ye alın diye yoksa gelmem oynamam diye? Siz bu bonservisin oyuncuların cebine girdiğini zannediyor olabilir misiniz? Adamların hangi fiyata alındığını ne yapacaksın bu adam şu an senin takımında. Ayrıca evet Kerem ve Nene kupa kazandırdı. O sahaya 1 dakika bile çıkmış kim varsa o kupada hak sahibidir, emek sahibidir. Adam 1 gün önce Afrikanın unuttuğu yerde maç oynayıp elenip aidiyet gösterip 1 gün bile dinlenmeden maça gelmiş yetmemiş girmiş, oynamış hatta canını dişine takmış ama paşama yetmiyor.
Hayır verilerle konuşuyorum senin kanatlarının rakibinin kanatlarından alta kalır yanı yok diyorum. İstatistikleri paylaşıyorum hala boş topçu boş topçu. Bir de vasatsever deyin de tam olsun.
Bütün yorumlarınız ilk yorumumu destekliyor. Fenerbahçenin düşmana ihtiyacı yok. Adamlar 4. ayında ezeli rakibine sahayı 90 dakika sahayı dar edip vura kıra kazanmış. Ligde puan farkını 1'e düşürmüş ki bu kayıpların büyük kısmı yine Ali Koç'un rezaletlerin yüzündendi. UEFA liginde yoluna devam ediyor. İşini bilen bir teknik direktörü var, takıma ihtiyacı olan transferler yapılıyor. Siz ise yolun ortasında takımı sabote ediyor, oyunculara hakaretler yağdırıyorsunuz. Futbolda kervan yolda düzülmez. Sezon bitsin kim kalburüstü kim kalburaltı ona göre hareket alınır. Bunun zamanı şu an değil. Sen oyuncularına güveneceksin ki onlarda kendine güvensin.
Son düzenleme:
Fenerde oynamıyorken kasıtlı olarak gol mü atmamalıydı gerçekten ne beklediğinizi ne sorduğunuzu hiçbir şey anlamadım. GS'nin uçan kaçan 50m€'a satmadıkları barış'ı 296 dakikada 1 gol atmış, 15m net maaş verilen sane 370 dakikada 1 gol atmış kerem ise 277 dakikada 1 gol atmış. Ayrıca evet elinden geleni yapıyor en basiti Alanya maçını izlesen bile sol kanattan başlayıp sağ beke kadar rakibi preslediği, depara kalktığı onlarca pozisyon görebilirsin. Evet daha fazlasını yapabilir, çok pozisyon yiyor inşallah gelecek dönem düzelecek.
25+20 45 milyon hesabına da hönkürüyorum. Kerem mi dedi bana 25 verin diye? Nene mi dedi beni 20'ye alın diye yoksa gelmem oynamam diye? Siz bu bonservisin oyuncuların cebine girdiğini zannediyor olabilir misiniz? Adamların hangi fiyata alındığını ne yapacaksın bu adam şu an senin takımında. Ayrıca evet kerem ve nene kupa kazandırdı. O sahaya 1 dakika bile çıkmış kim varsa o kupada hak sahibidir, emek sahibidir. Adam 1 gün önce Afrika'nın unuttuğu yerde maç oynayıp elenip aidiyet gösterip 1 gün bile dinlenmeden maça gelmiş yetmemiş girmiş, oynamış hatta canını dişine takmış ama paşama yetmiyor.
Hayır verilerle konuşuyorum senin kanatlarının rakibinin kanatlarından alta kalır yanı yok diyorum. İstatistikleri paylaşıyorum hala boş topçu boş topçu. Bir de vasatsever deyin de tam olsun.
Bütün yorumlarınız ilk yorumumu destekliyor. Fenerbahçe'nin düşmana ihtiyacı yok. Adamlar 4. ayında ezeli rakibine sahayı 90 dakika sahayı dar edip vura kıra kazanmış. Ligde puan farkını 1'e düşürmüş ki bu kayıpların büyük kısmı yine Ali koç'un rezaletlerin yüzündendi. UEFA liginde yoluna devam ediyor. İşini bilen bir teknik direktörü var, takıma ihtiyacı olan transferler yapılıyor. Siz ise yolun ortasında takımı sabote ediyor, oyunculara hakaretler yağdırıyorsunuz. Futbolda kervan yolda düzülmez. Sezon bitsin kim kalburüstü kim kalburaltı ona göre hareket alınır. Bunun zamanı şu an değil. Sen oyuncularına güveneceksin ki onlarda kendine güvensin.
Nene'yi tolere edebilirim ama Kerem'i asla. Boşuna savunma şu herifi. Benfica'da, Galatasaray'da oynadığı gibi oynamıyor, istemiyor adam. Galatasaray'da oynarken acayip beğendiğim bir oyuncuydu. Kıvraktı, istekliydi skor yaratıyordu.
Rakibin kanatlarından banane ki onlarla kıyas edeyim. O 'kupa kazandırdığı' maçı sen izledin mi acaba? Kerem kaç pozisyon yedi tekrar bir aç bak istersen. Adamın ayağı topa gitmiyor, şut atmak istemiyor adam.
Geçmişte söyledikleri de internette var. Ne aidiyeti var ne becerisi, savunacak başka oyuncu bul kendine. Her oyuncuyu tutmayın bu kadar. Nesyri de savunuyor musun sen 30 golü var ligde. O da 30 milyonluk balon.
Blackraven
Üstün
Nene'yi tolere edebilirim ama Kerem'i asla. Boşuna savunma şu herifi. Benfica'da, Galatasaray'da oynadığı gibi oynamıyor, istemiyor adam. Galatasaray'da oynarken acayip beğendiğim bir oyuncuydu. Kıvraktı, istekliydi skor yaratıyordu.
Rakibin kanatlarından banane ki onlarla kıyas edeyim. O 'kupa kazandırdığı' maçı sen izledin mi acaba? Kerem kaç pozisyon yedi tekrar bir aç bak istersen. Adamın ayağı topa gitmiyor, şut atmak istemiyor adam.
Geçmişte söyledikleri de internette var. Ne aidiyeti var ne becerisi, savunacak başka oyuncu bul kendine. Her oyuncuyu tutmayın bu kadar. Nesyri de savunuyor musun sen 30 golü var ligde. O da 30 milyonluk balon.
Anladığım kadarıyla dünyada hiçbir futbolcu pozisyon yemiyor ama sadece Kerem yiyor öyle mi? Afrika kupasında Lookman'ın yediği pozisyonları ya da daha taze olarak bugün Sörloth'un yediği %100 gol şanslı pozisyonları görmediğinizi varsayıyorum. 30 milyonluk balon dediğin adamın kapısında Juventus, Napoli ve İngiliz kulüpleri yatıyor aldığın fiyata satacaksın, zarar yok. Gerçekten sizin yorumlarınızı okurken Ahmet Konanç ve ROK karışımı bir futbol bilgisi alıyorum. Siz böyle takımının her oyuncusunu küçümsemeye, ezmeye devam edin. Neyse ki artık sizin gibi insanların yorumlarını ciddiye alıp hareket eden bir yönetim yok.