E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 19 11 Aralık 2024 #1 Sebepsiz yere işletme hesabımı kapattılar hiçbiri ile iletişime geçemiyorum, nasıl yapacağım acaba yardım edebilir misiniz lütfen? Ağzımı bozmak istemiyorum bu şahıslarla nasıl iletişime geçebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
Sebepsiz yere işletme hesabımı kapattılar hiçbiri ile iletişime geçemiyorum, nasıl yapacağım acaba yardım edebilir misiniz lütfen? Ağzımı bozmak istemiyorum bu şahıslarla nasıl iletişime geçebilirim?
Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 11 Aralık 2024 #2 Üstüne soğuk su için hocam bu hesap şu şu tarihte kapatıldı diyorsa geri dönüşü yok geçmiş olsun.
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 11 Aralık 2024 #3 Meta ile iletişime geç. Üstünden 15-20 gün geçer ise hesap tamamen siliniyor ve kurtarılamıyor.
KS KS E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 19 11 Aralık 2024 #4 409 dedi: Meta ile iletişime geç. Üstünden 15-20 gün geçer ise hesap tamamen siliniyor ve kurtarılamıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçeceğim işte sebepsiz şekilde kapattılar adamlara bir türlü ulaşamıyorum ki. Ercannsn dedi: Nasıl geçeceğim işte sebepsiz şekilde kapattılar adamlara bir türlü ulaşamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Her yolu denedim mail attım cevap vermiyorlar.
409 dedi: Meta ile iletişime geç. Üstünden 15-20 gün geçer ise hesap tamamen siliniyor ve kurtarılamıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl geçeceğim işte sebepsiz şekilde kapattılar adamlara bir türlü ulaşamıyorum ki. Ercannsn dedi: Nasıl geçeceğim işte sebepsiz şekilde kapattılar adamlara bir türlü ulaşamıyorum ki. Genişletmek için tıkla... Her yolu denedim mail attım cevap vermiyorlar.
Windows 7 Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 646 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 526 Yer İstanbul 11 Aralık 2024 #5 Ercannsn dedi: Nasıl geçeceğim işte sebepsiz şekilde kapattılar adamlara bir türlü ulaşamıyorum ki. Her yolu denedim mail attım cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Meta ile iletişime geçmek çok zor o yüzden demiştim soğuk su.
Ercannsn dedi: Nasıl geçeceğim işte sebepsiz şekilde kapattılar adamlara bir türlü ulaşamıyorum ki. Her yolu denedim mail attım cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Meta ile iletişime geçmek çok zor o yüzden demiştim soğuk su.
KS KS E Ercannsn Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 19 12 Aralık 2024 #6 Windows 7 dedi: Meta ile iletişime geçmek çok zor o yüzden demiştim soğuk su. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yolu yok ki, nasıl geçeceğim? Hiçbir şeye cevap vermiyorlar. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Windows 7 dedi: Meta ile iletişime geçmek çok zor o yüzden demiştim soğuk su. Genişletmek için tıkla... Hiçbir yolu yok ki, nasıl geçeceğim? Hiçbir şeye cevap vermiyorlar.