B650M Gaming Plus'ın normal fiyatı bu değil mi zaten?

1750150607077.webp

B650M Gaming Plus'ın normal fiyatı bu değil mi zaten?

Eki Görüntüle 155500
300-400 TL ucuza satıyorlar sanırsam. Epey.com ya da akakçe`de bakınca en ucuzu vatandan sonra 400 TL daha pahalıymış.

Ürünler depolarında kaldığı için sanırım bu fiyata satıyorlar çünkü ben mesela MSI B550M PRO-VDH anakartını 3443 TL`ye almıştım Amazon`dan şimdi 3527 TL`ye satıyorlar vatanda diğer yerlerde 4200 falanken. Yani o zamanki fiyatına göre satıyorlar indirim değilde daha çok fazlalıktan dolayı satıyorlar gibi sanırım.

@Commander Shepard, Amazon'da kullanılmış ya da iade olmuş ürünleri, ikinci el ürün adı altında Amazon Depodan satıyor. İkinci el ya da iade olmuş ürünler kötüdür demiyorum da aldıktan sonra bakmak lazım. Sorun çıkmazsa kullanılabilir, sorun çıkarsa da iade.

Dedim gerçekten indirim sağlamsa anakart alayım, baktım fiyatların hepsi diğer sitelerle aynı ki çoğu Amazon, vatandansa Amazon'dan alırım en azından muhatap olucağım biri olur.

Ürünlerin çoğu ya çok az indirimde, ya fiyatı aynı ya da daha pahalı bildiğiniz Amazon'da satılan üründen bile. Almaya değmez kısaca. Amazon`dan falan alın rahatça iade edersiniz en azından.