Seçim otobüsünü ilk kim piyasaya sundu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 654
  • Etiketler Etiketler
    seçim
Haklısınız. Seçim arabaları otobüsleri falan çok gereksizler. Hiçbir faydası yok. Baş ağrıtan bomboş seçim şarkılarını duyuyoruz. Hep masraf.

Masraf değil çünkü bizim vergilerimiz ile yapılıyor. Masraf olması için kendi paralarını harcamaları lazım.

Masraf değil çünkü bizim vergilerimiz ile yapılıyor. Masraf olması için kendi paralarını harcamaları lazım.

Evet boşuna gidiyor paralar. İyi bir şey için kullanmıyorlar. Kendi ceplerinden harcamazlar. Ancak kendileri için kullanırlar. Başkası için değil.

İfadeler: 683
Destekliyorum seçim arabaları. Umarım daha da artarlar. Ozon tabakasının zararlı gazlarla delinmesi süreci hızlandırır.

Padişahım, ossmanlı partisi ile kendi seçim şarkınızı bekliyorum.

İfadeler: 683
Çünkü halk bilinçli değil. Oy verecekleri partiyi sandıkta karar veriyor. Dışarıya çıkın sorun azınsanmayacak kadar kişi "kararsızım" diyecektir. Bu yüzden yapabilseler her eve bir otobüs tutacaklar. Sandığa giderken hangi partinin otobüsü geçerse gaza gelip ona oy verecekler.

Otobüsten gelen şarkıları anlayabilen herhangi bir insan var mı peki? Ben hangisi hangisinin onu bile ayırt edemiyorum daha.

Otobüsten gelen şarkıları anlayabilen herhangi bir insan var mı peki?

Murat Kurum sağ olsun geçen evi sallandırdı seçim arabasıyla. "Irmağının akışına ölürüm Türkiyem" diyor.

Tam dün bu mesajı okuyordum yanımdan seçim aracı geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…