Detaylar
Kim cevapladı?LA Knight
Üstün
Anayasaya müdahale edemezlerse erken seçim olur.
Anayasaya müdahale ederlerse değil erken seçim Erdoğan gidene kadar veya darbe olana kadar bu şekilde gider. Erdoğan kenara çekilene veya ölene kadar onda gideriz sonra Selçuk olur gibi.
Anayasaya müdahale ederlerse değil erken seçim Erdoğan gidene kadar veya darbe olana kadar bu şekilde gider. Erdoğan kenara çekilene veya ölene kadar onda gideriz sonra Selçuk olur gibi.
2026'nın sonlarında olursa olur yoksa olmaz.
Orada "250.000 dolara vatandaşlığı ben mi sattım, yeni paradigma denen ihanet sürecini ben mi başlatım" gibi sözleri es geçmişsin? Ne oldu işine mi gelmedi?Fark ettiysen tek sıkıntının ekonomi olduğunu söyledim. Now TV izleyerek edindiğin bilgilerin hiçbir geçerliliği yok. A habere göre de ekonomi müthiş durumda. Tek sıkıntı ekonomi. Ekonomi kötü diye de hainlere oy vermemizi beklemeyin. Vermeyin.
Demek ki neymiş tek sorun ekonomi değilmiş. Tutturmuşsun bi' Now TV yalanları diye geveleyip duruyorsun.
Ekonomi dışında burada sana mülteci sorunu, eğitim sisteminin kötülüğü, yönetim tarafından muhaliflerin aşağılanması, sırf eleştiri yaptı diye hapse giren insanlar, en yüce mahkeme olan ve üstüne kimsenin karar alamaması gereken(bakınız ANAYASA) Anayasa Mahkemesi kararlarının uygulanmaması, torpil ve liyakat sorunları... gibi sorunları da söyleyebilirim.
Hani tek sorun ekonomiydi? Ne oldu?
Bana ne kardeşim AKP öncesinden. Yıllardır buradasın 23 yıldır buradasın teknolojik olanakların zirveyi görmüş bir zahmet sağlık sistemi kötü olmasın ki o da kötü.AKP öncesi sağlık sektörünü hiç mi görmediniz Allah aşkına, bari sağlığa laf etmeyin. Eğitimde çalışan için hiçbir sıkıntı yok. İnsan okumak isterse çiviyle kazıya kazıya yine okur, hiçbir bahane dinlemez.
Neden mi? Randevu almaya çalış bakalım ne zamana alabiliyorsun en erken? Eh, doktorlara giderlerse gitsinler diyen de ben değildim.
Orada "250.000 dolara vatandaşlığı ben mi sattım, yeni paradigma denen ihanet sürecini ben mi başlatım" gibi sözleri es geçmişsin? Ne oldu işine mi gelmedi?
Demek ki neymiş tek sorun ekonomi değilmiş. Tutturmuşsun bi' Now TV yalanları diye geveleyip duruyorsun.
Ekonomi dışında burada sana mülteci sorunu, eğitim sisteminin kötülüğü, yönetim tarafından muhaliflerin aşağılanması, sırf eleştiri yaptı diye hapse giren insanlar, en yüce mahkeme olan ve üstüne kimsenin karar alamaması gereken(bakınız ANAYASA) Anayasa Mahkemesi kararlarının uygulanmaması, torpil ve liyakat sorunları... Gibi sorunları da söyleyebilirim.
Hani tek sorun ekono miydi? Ne oldu?
Bana ne kardeşim AKP öncesinden. Yıllardır buradasın 23 yıldır buradasın teknolojik olanakların zirveyi görmüş bir zahmet sağlık sistemi kötü olmasın ki o da kötü.
Neden mi? Randevu almaya çalış bakalım ne zamana alabiliyorsun en erken? Eh, doktorlara giderlerse gitsinler diyen de ben değildim.
Tabii ki giderlerse gitsinler. Onların kaprislerini çekmek için mi maaş veriyor devlet. Paşa paşa işlerini yapacaklar. Eğitim sisteminde sıkıntı yok, mülteciler gitmeye başladı, muhalifler iltifat ediyor devlet durduk yere aşağılıyor, aynen öyledir. Teknolojiyi sonuna kadar kullanıyoruz zaten. Savunma sanayinden sağlığa tüm teknolojik gelişmeler faydasını göstermeye devam ediyor. Benim demek istediğim, muhalefet gelse sence bütün bu sorunlar bitecek mi?
En geç 1 haftaya alabiliyorum randevumu.
Eğitim sisteminde sıkıntı yoktan sonrasına gerek yok. Hadi iyi günler Allah aşkına.Tabii ki giderlerse gitsinler. Onların kaprislerini çekmek için mi maaş veriyor devlet. Paşa paşa işlerini yapacaklar. Eğitim sisteminde sıkıntı yok, mülteciler gitmeye başladı, muhalifler iltifat ediyor devlet durduk yere aşağılıyor, aynen öyledir. Teknolojiyi sonuna kadar kullanıyoruz zaten. Savunma sanayinden sağlığa tüm teknolojik gelişmeler faydasını göstermeye devam ediyor. Benim demek istediğim, muhalefet gelse sence bütün bu sorunlar bitecek mi?
En geç 1 haftaya alabiliyorum randevumu.
Eğitim sisteminde sıkıntı yoktan sonrasına gerek yok. Hadi iyi günler Allah aşkına.
Cevap versene. Muhalefet gelince ne olacak hadi. Verecek cevabın yok çünkü ülke vatan kalmayacak onlar gelirse.
RockyHighway79
Üstün
Bence olmayacak.
Bebek katilinin meclise gelip konuşmasını isteyen (m)illetvekillerinin olduğu partinin ülkeyi yönetmesi mi daha iyi dostum.Verecek cevabın yok çünkü ülke vatan kalmayacak onlar gelirse.
Trollük maaşını merak etmedim değil.
Kaldı mı ki?Cevap versene. Muhalefet gelince ne olacak hadi. Verecek cevabın yok çünkü ülke vatan kalmayacak onlar gelirse.
Ayrıca senin kafanda vatan ne çok merak ediyorum. Sözde sınırlar bizim ama ülkenin içinde binlerce amerikan askeri ve onlarca amerikan üssü var. Her parti zamanında muhalefetti bunu unutma. Sana kalsak kılıç kalkan Allahu Ekber diyip düşmanla(?) savaşırdık. Günümüzde savaşların ekonomik ve vesayet yoluyla yapıldığından bihabersin anlaşılan. Biz Amerikanın vesayeti altında ortalama ekonomide yaşatılan bir ülkeyiz(Yani modern sömürgeyiz) AKP den önce hastane yoktu refah yoktu. Aynen kardeşim o yüzden millet 8 tane çocuğa sağlıklı bir şekilde aynı anda bakabiliyordu 90 larda ve 80 lerde. Senin gibi olmasaydı halkın geneli o 600 tane milletvekili bizi değil biz onları yönetiyor olurduk.