15 Pro Max ülkemizde alınması mantıklı değil. O bütçede S24 Ultra daha mantıklı. Snapdragon 8 Gen 3, A17 Pro'yu geçiyor. Kamera, ekranı ve bataryası daha iyi. Apple fanboyuysanız bilemem ama S24 Ultra her yönüyle daha iyi.
Genel olarak Apple ekosistemine sahibim. S24 Ultra cezbedici geliyor fakat diğer cihazlarımla problem yaşar mıyım bilemiyorum.

Genel olarak Apple ekosistemine sahibim. S24 Ultra cezbedici geliyor fakat diğer cihazlarımla problem yaşar mıyım bilemiyorum.
Cihaz tavsiyesi istememişsiniz o yüzden arkadaşa cevap vermemek istedim lakin; Günlük kullanım testlerinde A17 Pro daha verimli. Kamera haricinde kağıt üzerinde S24 Ultra daha iyi gözükebilir ancak günlük kullanımda hız açısından bir fark yok. YouTube'da onlarca karşılaştırma videosu var bakabilirsiniz. Buna ek olarak IOS öyle mükemmel bir işletim sistemidir ki sırf bunun için bile alınır, arayüzü için bile.

Geçenlerde resmi Google Play Store'da virüs çıktı örneğin. App Store'da çıkmaz. Güvenliğim için iPhone 4'ten beri iPhone kullanıyorum.

Paran varsa hiç düşünmeden al bence, zaten Apple ekosisteminiz de var mış.

Ben şahsen bir telefona o kadar para yatırmazdım, ama neden olmasın? Zaten daha da pahalılaşacak alabiliyorken almak lazım.

Son düzenleme:
Bizim ülke de durmaz hic bir şey yüzden alın gitsin ama sunuda ekleyeyim ;

Ekosisteminizden dolayı bende iPhone tavsiye ederim sadece Fold u da değerlendirebilirsiniz arzu ederseniz. Yada Flip. Keyifli cihazlar. Aldığımdan beri bu bütçede telefon alacaklara tavsiye ediyorum önyargılı olmasınlar gerçekten güzeller çünkü.
Screenshot_20240303_205840_Chrome.webp

Son düzenleme:
Seçimden sonra daha da artacak her şeyin fiyatı. Sadece artar artık düşmez.

Son düzenleyen: Moderatör: