Ayrıca sizlerden de bu konu üzerinden anlık olarak haber paylaşmanızı, gördüklerinizi aktarmanızı istiyorum. Ben de paylaşımda bulunacağım aktif olarak. Anlık gördüğüm tüm verileri ileteceğim. Tüm ülkemiz için hayırlısı olsun.
Anka ilk veriler, buyurun:
Urfa bir şeyler deniyor Bu arada her veri %100 doğru değil bunlar ilk veriler sizi yanıltmasın.
Saat 18.20, bazı Twitter hesaplarına göre İstanbul'da fark azalıyor:
Ayrıca sizlerden de bu konu üzerinden anlık olarak haber paylaşmanızı, gördüklerinizi aktarmanızı istiyorum. Ben de paylaşımda bulunacağım aktif olarak. Anlık gördüğüm tüm verileri ileteceğim. Tüm ülkemiz için hayırlısı olsun.
Anka ilk veriler, buyurun:
NOW da iyidir, ben Fatih Portakalı seviyorum
"İzmir'i alayım, gelsin İzmir!"
Bu arada veri geldikçe durumlar çok garipleşiyor. Ankara'da Mansur Yavaş %52 oranlarına, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu %44 oranlarına geriledi. İzmir ise geri CHP'ye geçmiş gibi duruyor.
NOW da iyidir, ben Fatih Portakalı seviyorum
"İzmir'i alayım, gelsin İzmir!"
Bu arada veri geldikçe durumlar çok garipleşiyor. Ankara'da Mansur Yavaş %52 oranlarına, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu %44 oranlarına geriledi. İzmir ise geri CHP'ye geçmiş gibi duruyor.
Hocam Anka Ajansı abonelerine veri veriyor. Tanıdık 1-2 kişiden istedim. Ayrıca Twitter'da da paylaşımlar var.
Mesela bir haber hesabına göre YRP Şanlıurfa'da önce gidiyor:
Hocam Anka Ajansı abonelerine veri veriyor. Tanıdık 1-2 kişiden istedim. Ayrıca Twitter'da da paylaşımlar var.
Mesela bir haber hesabına göre YRP Şanlıurfa'da önce gidiyor: Eki Görüntüle 31082