Makaleler
1
Seçimi güvenle takip edebileceğiniz bazı kanallar ve yayınlar:

SZC TV:

Fatih Altay'lı Teke Teke:

Purplebixi Yayını:

Ayrıca sizlerden de bu konu üzerinden anlık olarak haber paylaşmanızı, gördüklerinizi aktarmanızı istiyorum. Ben de paylaşımda bulunacağım aktif olarak. Anlık gördüğüm tüm verileri ileteceğim. Tüm ülkemiz için hayırlısı olsun.
Anka ilk veriler, buyurun:

1711897406562.webp

Urfa bir şeyler deniyor :D Bu arada her veri %100 doğru değil bunlar ilk veriler sizi yanıltmasın.

1711897797551.webp

Saat 18.20, bazı Twitter hesaplarına göre İstanbul'da fark azalıyor:

1711898274293.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçimi güvenle takip edebileceğiniz bazı kanallar ve yayınlar:

SZC TV:

Fatih Altay'lı Teke Teke:

Purplebixi Yayını:

Ayrıca sizlerden de bu konu üzerinden anlık olarak haber paylaşmanızı, gördüklerinizi aktarmanızı istiyorum. Ben de paylaşımda bulunacağım aktif olarak. Anlık gördüğüm tüm verileri ileteceğim. Tüm ülkemiz için hayırlısı olsun.
Anka ilk veriler, buyurun:

Eki Görüntüle 31062

Urfa bir şeyler deniyor :D Bu arada her veri %100 doğru değil bunlar ilk veriler sizi yanıltmasın.

Eki Görüntüle 31065

Saat 18.20, bazı Twitter hesaplarına göre İstanbul'da fark azalıyor:

Eki Görüntüle 31071

Anka verilerinin linkini atabilir misiniz?

Bende yan sekmede NOW Tv canlı yayını açık. NOW'da hem AA hem de Anka verilerini birlikte veriyorlar. Diğer kanallarda da yapılıyor mu bilmiyorum.
NOW da iyidir, ben Fatih Portakalı seviyorum :D
"İzmir'i alayım, gelsin İzmir!"

Bu arada veri geldikçe durumlar çok garipleşiyor. Ankara'da Mansur Yavaş %52 oranlarına, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu %44 oranlarına geriledi. İzmir ise geri CHP'ye geçmiş gibi duruyor.

NOW da iyidir, ben Fatih Portakalı seviyorum :D
"İzmir'i alayım, gelsin İzmir!"

Bu arada veri geldikçe durumlar çok garipleşiyor. Ankara'da Mansur Yavaş %52 oranlarına, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu %44 oranlarına geriledi. İzmir ise geri CHP'ye geçmiş gibi duruyor.
YSK henüz yasakları kaldırmadı. Nereden bakıyorsun verilere?

Anadolu Ajansı veri akışını başlatmış ama yayın yasağı kalkmadığı ve benim de o civara yakın tanıdığım olmadığı için :D