Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.858 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.226 31 Mart 2024 #11 MechaAti dedi: Seçimi güvenle takip edebileceğiniz bazı kanallar ve yayınlar: szc TV: Genişletmek için tıkla... Hahaha! Sözcü gerkeçkten çok güven veriyor.Patladım.
MechaAti dedi: Seçimi güvenle takip edebileceğiniz bazı kanallar ve yayınlar: szc TV: Genişletmek için tıkla... Hahaha! Sözcü gerkeçkten çok güven veriyor.Patladım.
KS KS MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 31 Mart 2024 #12 Hans dedi: Hahaha! Sözcü gerçekten çok güven veriyor.Patladım. Genişletmek için tıkla... Daha muhalif yanlısı ama veri akışını yanlış yapmıyor, çift kaynaktan da veri akışı yapıyor ve her türlü açıklamayı yansıtıyor. Yayın yasağı kalktı, AA ilk defa CHP'yi önde gösterdi. Beyler galiba ANADOLU AJANSI VERİLERİ, ŞOK İÇİNDEYİM! %7 Sandık açılmış. Anka Yerel Seçim 2024 Anka ajansı veri girmeye başladı. Seçim 2024 Anadolu Ajansı verileri Son düzenleme: 31 Mart 2024
Hans dedi: Hahaha! Sözcü gerçekten çok güven veriyor.Patladım. Genişletmek için tıkla... Daha muhalif yanlısı ama veri akışını yanlış yapmıyor, çift kaynaktan da veri akışı yapıyor ve her türlü açıklamayı yansıtıyor. Yayın yasağı kalktı, AA ilk defa CHP'yi önde gösterdi. Beyler galiba ANADOLU AJANSI VERİLERİ, ŞOK İÇİNDEYİM! %7 Sandık açılmış. Anka Yerel Seçim 2024 Anka ajansı veri girmeye başladı. Seçim 2024 Anadolu Ajansı verileri