BenRoxy

Gelişen
İyi akşamlar dilerim dostlar. Valorant acmaya çalstım o hatayı alıyorum. YT'den batkım kadarı ile UEFI acıp PC'yi reset acıp sonra Secure Boot açmam lazımş fakat UEFI açıp PC'yi resetledim zaman PC açılmıyor siyah ekran atıp 1 run setup diyor, BIOS'a atıyor. 2 de işi eski ayarları ile BIOS'a gönderiyor fakat PC'de UEFI açık gösteriyor ama BIOS'ta CSM olark gözüküyor. Ne yapmam lazım.
2 tane mi BIOS var bende acaba.

1753734992172.webp

Ekran kartınızda UEFI desteği olmama ihtimali var.

Yukarıdaki ekran yerine karşınıza çıkan hataları paylaşsaydınız size daha hızlı bir şekilde yardımcı olabilirdik. Ekran kartı modelinizi yazar mısınız?

RX580 series hocam.

A.gif

Ekran kartınızda UEFI desteği olmama ihtimali var.

Yukarıdaki ekran yerine karşınıza çıkan hataları paylaşsaydınız size daha hızlı bir şekilde yardımcı olabilirdik. Ekran kartı modelinizi yazar mısınız?

WhatsApp Görsel 2025-07-28 saat 23.46.20_72715eea.webp

UEFI açtım zaman PC'i̇n verdi hata bu da hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yemin ederim ekran kartınız AMD'dir diye düşündüm :) Tipik bir RX 580 sorunu.

Kartın üzerinde bir BIOS anahtarı varsa onu Silent moda alın. O zaman olması lazım. Ekran kartınızda çift BIOS olması lazım. Bunlardan birinin UEFI desteği var, diğerinin yok.

Kod:
Thers is no GOP (Graphics Output Protocol) support detected in this card,
'BIOS UEFI/CSM Mode' settings in BIOS will be changed to 'Disabled',

AMD destyek ekibimizi de çağırıyorum olay yerine!

@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @deadfellow @Valerys @The Man From Earth

Yemin ederim ekran kartınız AMD'dir diye düşündüm :) tipik bir RX 580 sorunu.

Kartın üzerinde bir BIOS anahtarı varsa onu silent moda alın. O zaman olması lazım. Ekran kartınızda çift BIOS olması lazım. Bunlardan birinin UEFI desteği var, diğerinin yok.

Kod:
Thers is no GOP (Graphics Output Protocol) support detected in this card,
'BIOS UEFI/CSM Mode' settings in BIOS will be changed to 'Disabled',

AMD destyek ekibimizi de çağırıyorum olay yerine!

@Nevermore @DarthVader @Valerys @Peganeo @killsgangmember @maes @Daffy Duck @2254 @yusakaraa @UmutMelihAkyol @Zeitnot @13021 @dalmatianpelican @Stormweaver @6GB @EfeA @14925 @Lara Croft @8898 @Xitana @deadfellow @Valerys @The Man From Earth

UEFI desteği olanı nereden buluruz hocam? :D

Son düzenleme: