Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
2

20243

Ziyaretçi
Merhaba. Secure Boot açmak için çabaladığımda pk anahtarının güncel olmaması ve bunu güncellemem hakkında bir bilgi verdi sistem. Güncelleme yapıp bilgisayarı yeniden başlattığında ekran gelmedi. Nasıl çözebilirim bu sorunu teşekkürler. Ekran kartım GTX 1650 ana kartım Gigabyte H410M-H V3.

Çözüm
Güncel ekran kartıyla görüntü vermiyorsa APU bir işlemci takıp anakarttan görüntü almaya çalışacaksınız, olmazsa BIOS çipine tekrar BIOS yazılması gerekiyor.
Geç yanıt verdiğim için özür dilerim. Makineyi bilgisayarcıya götürdüm ekran kartı anakart rami farklı bir bilgisayara taktığında çalıştığını, benim makinede çalışmadığını söyledi. Alması gereken voltaj değerlerinin de normal olduğunu söyledi. Bilgisayarı çalıştırdığında klavye ışığı mouse vs. çalıştığını ancak ekranın gelmediğini söyledi. 2 gün daha uğraşacak olmazsa yapamadan geri iade edecek. Ne yapabilirim sizce sorun nedir?

Güncel ekran kartıyla görüntü vermiyorsa APU bir işlemci takıp anakarttan görüntü almaya çalışacaksınız, olmazsa BIOS çipine tekrar BIOS yazılması gerekiyor.

Çözüm
BIOS ayarı ile chipset mi arızalanmış? Mantıklı değil, bir önceki mesajımda nasıl çözülebileceğini belirttim.

Farklı bir tamirciye götürüp söylediğiniz işlemleri yapmalarını istedim. Çok daha ucuz bir şekilde sorunumu çözdüm teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
20243, sorunuza verilen bir cevabı çözüm olarak işaretlemişsiniz, gerekirse bu seçimi değiştirebilir veya iptal edebilirsiniz.