Secure Boot modeyi Custom yapabilmem için BIOS Update mi yapmalıyım adım adım yazar mısınız?

• Önce Secure Boot modeyi Custom yap, ayarı kaydedip çıkıp aynı yere geri gel.
  • Custom yapıldıktan sonra aynı menüde reset factory key şeklinde menü açılacak, bu menü açılmazsa BIOS güncellemen gerekli.

• Önce Secure Boot modeyi Custom yap, ayarı kaydedip çıkıp aynı yere geri gel.
  • Custom yapıldıktan sonra aynı menüde reset factory key şeklinde menü açılacak, bu menü açılmazsa BIOS güncellemen gerekli.

Secure Boot mode'u Custom yapamıyorum hocam, elleyemiyorum saydam olarak görünüyor.

Onu unuttum hocam :D yine deneyeceğim bir dakika.

Key managementi bulamıyorum hocam kuzenim "Windows OS Configuration" diye bir yeri bulamadığını söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Secure Boot mode'u Custom yapamıyorum hocam, elleyemiyorum saydam olarak görünüyor.

Onu unuttum hocam :D yine deneyeceğim bir dakika.

Key managementi bulamıyorum hocam kuzenim "Windows OS Configuration" diye bir yeri bulamadığını söylüyor.
Hocam biz yazıyoruz siz kuzenize mi soyluyordunuz?

Hocam biz yazıyoruz siz kuzenize mi soyluyordunuz?
evet tam olarak öyle oluyor :D bilgisayardan anlamıyor. aramızdada çok mesafe var bende işin bu kadar derine ineceğini düşünmemiştim bios ve biosla uuğraşmak tamamen bilmediğim konular. hemde internette de pek bir bilgi bulamamıştım neden olduğuna dair.

Bence siz Varsayılan ayarlara geri dönderip daha sonra Custom'a alıp öyle kapattırmayı deneyin. (Load Optimized Defaults) böyle bir şey yazar. Ondan sonra garanti açılması lazım.

Evet tam olarak öyle oluyor :D bilgisayardan anlamıyor. Aramızdada çok mesafe var bende işin bu kadar derine ineceğini düşünmemiştim BIOS ve BIOS'la uuğraşmak tamamen bilmediğim konular. Hem de internette de pek bir bilgi bulamamıştım neden olduğuna dair.

Görüntülü arasın seni bari işler öyle daha hızlanabilir.