Çözüldü Secure Boot ve TPM kapatılırsa PC donar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selam herkese, Secure Boot ve tpm.msc kapatılırsa PC donar mı? PC donmaya başladı bununla alakası olabilir mi? Bir de dün 3 defa BIOS sıfırladım bir hata verdi, mavi ekran dondu kaldı. PC açılmadı yine pili söktüm. Şimdi çalışıyor ama oyunlarda FPS bir anda düşüyor, donuyor ufak ufak. Bilgisi olanları bekliyorum.

Sistem özelliklerini sanırım biz tahmin ediyoruz bu doğru mu(!) Mavi ekran aldığınızı söylediniz hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Eğer Windows kullanıyorsunuz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Bu arada mavi ekran aldığınızı belirtmenize rağmen Minidump dosyasını paylaşmamışsınız, lütfen paylaşırsanız size herkes çok daha rahat yardımcı olur. Diğer sorunuza gelecek olursak hayır elbette TPM ve Secure Boot kapatmak böyle bir soruna sebep olmaz elbette. Hangi oyunlarda FPS düşmesi oluyor onu da söylerseniz çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…