Mesern
Uzman
Çok farkları var mı bununla? Aradaki fiyat farkına değecekse bunu almayı düşünüyorum da. @BerkayZ87
Son düzenleyen: Moderatör:
Değer, EasySMX D10 fasonu. Nova 2 Lite yerine tercih edilebilir.
Çok farkları var mı bununla? Aradaki fiyat farkına değecekse bunu almayı düşünüyorum da. @BerkayZ87
Değer, EasySMX D10 fasonu. Nova 2 Lite yerine tercih edilebilir.
Standı dongle olarak dusun. Hareket ettirilebilen bir alıcı yani, elbette bağlarsın.Fotoğrafta stant gözüküyor, benim laptopum altta. Bu stantı masanın üstüne çekip dungeonı oraya bağlayabiliyor muyum?
Acaba TMR mi stickleri? Onu belirtmemişler. Fiyattan düşmek için normal hall-effect koydurmuş olabilirler.Değer, EasySMX D10 fasonu. Nova 2 Lite yerine tercih edilebilir.
Acaba TMR mi stickleri? Onu belirtmemişler. Fiyattan düşmek için normal hall-effect koydurmuş olabilirler.
Bende normalde gamesir kolu vardı onla oynuyordum, o geçen bozuldu. Neyse bir tanıdıktan idareten flydigi vader 3 pro aldım. Güzel kolda kopuyor. Kablo ile oynasam bile kopuyor. Bu sorun kronikmiş sanırım bu kolda, birkaç çözüm denedim olmadı maalesef. Bilginiz var mı? Çözemezsem Claw's tactical combat alıp geçicem deStandı dongle olarak dusun. Hareket ettirilebilen bir alıcı yani, elbette bağlarsın.
merhaba zaman geçmiş ama claws aldıysanız yorumunuz nedirBende normalde gamesir kolu vardı onla oynuyordum, o geçen bozuldu. Neyse bir tanıdıktan idareten flydigi vader 3 pro aldım. Güzel kolda kopuyor. Kablo ile oynasam bile kopuyor. Bu sorun kronikmiş sanırım bu kolda, birkaç çözüm denedim olmadı maalesef. Bilginiz var mı? Çözemezsem Claw's tactical combat alıp geçicem de
aynı sorunu onda yaşar mıyım diye korkutuyor maalesef.