Seduna Thunder Pro Yönetici Koltuğu modelimizi inceleyin, sipariş verin. Seduna Ofis Koltuğu, Son yılların en çok satan Ofis Sandalyesi & Çalışma Sandalyesi. Adresinize Ücretsiz Kargo.
5 yıl kullandım sonra XDrive Anka'ya geçtim. Koltuğun en büyük eksikleri yetersiz bel ve boyun desteği. Onlar için bel ve boyun desteği yastığı alırsanız güzel güzel kullanırsınız.
Alınır, güzel sandalye. Ben de kullanıyorum, benzer bütçede başka modellere de çok bakmıştım ama aşırı sinmemişti. Özellikle terleme konusunda rahat deri kaplılara göre.
Alınır, güzel sandalye. Ben de kullanıyorum, benzer bütçede başka modellere de çok bakmıştım ama aşırı sinmemişti. Özellikle terleme konusunda rahat deri kaplılara göre.
5 yıl kullandım sonra XDrive Anka'ya geçtim. Koltuğun en büyük eksikleri yetersiz bel ve boyun desteği. Onlar için bel ve boyun desteği yastığı alırsanız güzel güzel kullanırsınız.
Oturma kısmı Seduna'nın daha yumuşak ve rahat. Anka'nın daha sert ama onun dışında Anka'da bel boyun desteği olması avantaj. Ayrıca Seduna geriye yatarken Anka'nın aksine sadece komple yatabiliyor yani oturak sabitken bel geriye gitmiyor. Bütçe sıkıntısı varsa Seduna Thunder Pro alınabilir. Ama ekstradan boyun yastığı ve bel desteğine de para vermek gerek. Seduna Benin modeli var onda baş kısmı önde olduğu için o kısımla ilgili sorun yok. Ona da bakabilirsiniz.