i5 7500F

Becerikli
Merhaba,
xDrive Fırtına oyuncu koltuğu kullanıyorum, koltukta bir arıza var değiştireceğim. O koltuk yerine bu koltuk alınır mı?

5 yıl kullandım sonra XDrive Anka'ya geçtim. Koltuğun en büyük eksikleri yetersiz bel ve boyun desteği. Onlar için bel ve boyun desteği yastığı alırsanız güzel güzel kullanırsınız.

Alınır, güzel sandalye. Ben de kullanıyorum, benzer bütçede başka modellere de çok bakmıştım ama aşırı sinmemişti. Özellikle terleme konusunda rahat deri kaplılara göre.

Alınır, güzel sandalye. Ben de kullanıyorum, benzer bütçede başka modellere de çok bakmıştım ama aşırı sinmemişti. Özellikle terleme konusunda rahat deri kaplılara göre.
Sizde bu model mi var yoksa file sırt modeli mi var?

Alınır, bu fiyata oyuncu koltuğu alınmaz.
Oyuncu koltuğu alasım yok ama aklıma takılan acaba attan inip eşeğe biner miyim? Fırtınadan daha kötü bir konfor verir mi diye düşünüyorum.

5 yıl kullandım sonra XDrive Anka'ya geçtim. Koltuğun en büyük eksikleri yetersiz bel ve boyun desteği. Onlar için bel ve boyun desteği yastığı alırsanız güzel güzel kullanırsınız.
Sizce aralarında konfor olarak fark var mı?

Sizce aralarında konfor olarak fark var mı?
Oturma kısmı Seduna'nın daha yumuşak ve rahat. Anka'nın daha sert ama onun dışında Anka'da bel boyun desteği olması avantaj. Ayrıca Seduna geriye yatarken Anka'nın aksine sadece komple yatabiliyor yani oturak sabitken bel geriye gitmiyor. Bütçe sıkıntısı varsa Seduna Thunder Pro alınabilir. Ama ekstradan boyun yastığı ve bel desteğine de para vermek gerek. Seduna Benin modeli var onda baş kısmı önde olduğu için o kısımla ilgili sorun yok. Ona da bakabilirsiniz.