Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Yani açıkçası bazı videoları eğlenceli. Fakat şu videoda çukurdakilere yaptığı gerçekten işkence. Adamlara yaptıklarına üzüldüm. Pis suyun içinde üzerine boya, su, yangın tüpü ne varsa sıktı. Bazı videoları güzel, fakat bazı videoları çok abartı. Artık iş eğlenceden çıkıp işkenceye dönüyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Yani açıkçası bazı videoları eğlenceli. Fakat şu videoda çukurdakilere yaptığı gerçekten işkence. Adamlara yaptıklarına üzüldüm. Pis suyun içinde üzerine boya, su, yangın tüpü ne varsa sıktı. Bazı videoları güzel, fakat bazı videoları çok abartı. Artık iş eğlenceden çıkıp işkenceye dönüyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?

İnsanlar gerçekten bu içerikleri izliyor bunları seviyor ve eğleniyor mu? Gerçekten korkunç.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Çocuk kitlesinin izleyeceği videoları çeken bir insan olarak görüyorum. 15-16 yaşında olan bir yetişkin bu tarz içerikleri izlemez şahsen.

2015-2016 zamanlarında bu adamın vinelarını izlerdim. O zamanlar eğlenceli ve komikti. 2017'den sonra bozduğunu düşünüp izlemeyi bırakmıştım.

Hala böyle şeyleri izleyen var mı?
İzlenmelere baktım galiba bir sürü kişi var mış :D

1753091054062.webp