Neurotic

Uzman
Yer
Teyvat
Ürün bu akşamki İncehesap gaming gecesinde kasa içinde satılacak şekilde indirime girmiş. Kağıt üzerinde F/P olarak çok uygun gözüküyor ama güç kaynağı hakkında hiçbir inceleme bulamadım. Üreticinin ürün hakkındaki sayfasında bazı bilgiler var ama ben bu işten iyi anlarım, PSU içinin görüntüsü bile inceleyip kalitesi hakkında bilgi vermeme yeter diyen varsa yorumlarını bekliyorum. Tabii başka kaynaklardan bilgi edinip paylaşabilirseniz o da makbule geçer.

https://www.segotep.com/EN/home/product?id=214

Edit: Bazı arkadaşların uyarısına göre görsellerde kullanılan güç kaynağı ile kasa içerisinde kullanılan güç kaynağı aynı değilmiş. Hatta kasa içerisinde alta linkini bırakacağım ürünün olabileceğini söylüyorlar. Konu benim açımdan hayal kırıklığı ile sonuçlanıp çözüme kavuşmuştur. Ürün F/P olarak benim alınabilirlik radarımdan çıkmıştır. Konu kilitlenebilir.

https://www.segotep.com/EN/home/product?id=621

Screenshot_24.webp

Son düzenleme:
Bunun içinde ki PSU Platinum değil, Bronze. Platinum olsa bu fiyatta olmaz. Segotep PSU'ları genellikle ortalama-iyi seviyesinde olur. İçinde bulunan PSU bu;

Bunun içinde ki PSU Platinum değil, Bronze. Platinum olsa bu fiyatta olmaz. Segotep PSU'ları genellikle ortalama-iyi seviyesinde olur. İçinde bulunan PSU bu;

İçinde GM750 değil, BN750 var. Segotep PSU üreticisi olarak berbat bir üretici. Elle tutulur modeli yok neredeyse. Tasarım hatası mı dersin, test sırasında kablo yanması mı dersin her türlü saçmalık var ünitelerinde. BN750 giriş seviye için yeterli lakin kronik sorunu olup olmadığı belli değil. MOV'da yok zaten.

ATX 3.0 değil, ATX 3.1 hali var kasanın içinde. İkisi arasında ne farklar var hiçbir fikrim yok. Aynı PCB'yi kullanıyor olma ihtimalleri çok yüksek. Gidip de sırf ATX 3.1 için farklı PCB tasarımına geçeceklerini sanmıyorum. Site üzerindeki resimlere bakılırsa değiştirmişler gibi duruyor orası ayrı...

Gold PSU + kasa bundle olarak satılan PSU'da da sorun mevcut örneğin. Ripple değerleri ATX dışında kalıyor sıfır olmasına rağmen. Filtrelemede tasarım hatası var.

Son düzenleme:
İçinde GM750 değil, BN750 var. Segotep PSU üreticisi olarak berbat bir üretici. Elle tutulur modeli yok neredeyse. Tasarım hatası mı dersin, test sırasında kablo yanması mı dersin her türlü saçmalık var ünitelerinde. BN750 giriş seviye için yeterli lakin kronik sorunu olup olmadığı belli değil. MOV'da yok zaten.

Gold PSU + kasa bundle olarak satılan PSU'da da sorun mevcut örneğin. Ripple değerleri ATX dışında kalıyor sıfır olmasına rağmen. Filtrelemede tasarım hatası var.
Beyazında GM modeli var hocam, sitesinde öyle gözüküyor.

Siyahında KL ile başlıyor ama modeli pek anlamadım.

Renklere görü PSU değişiyor garip ya da resimler temsili değil.

Beyazında GM modeli var hocam, sitesinde öyle gözüküyor.

Siyahında kl ile başlıyor ama modeli pek anlamadım.

Renklere görü PSU değişiyor garip ya da resimler temsili değil.

Hiç GM olacağını sanmıyorum. Modüler bir güç kaynağını bu fiyata satmaları çok zor. Ki zaten Gold değil, bronz bir model olmak zorunda. Bn kalıyor ona da. Resimlerdeki PSU modelleri sallamasyon oluyor çoğu zaman. Bunu tüm markalar yapıyor kasaları pazarlarken. BitFenix mesela çoğu kasasında Formula modellerini resimlerde kullansa da içinde BPA veya Bpab oluyor.