Detaylar
Kim cevapladı?BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Ailelerini düşünemiyorum, ateş düştüğü yeri yakıyor..
Ailelerini düşünemiyorum, ateş düştüğü yeri yakıyor.
Ateşin malum kişileri yakan bir nefrete dönüşmesi dileğiyle... 20 yıldır olan sadece fakir evlatlarına oluyor, zenginler ve siyasiler acı nedir bilmiyor.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Ateşin malum kişileri yakan bir nefrete dönüşmesi dileğiyle... 20 yıldır olan sadece fakir evlatlarına oluyor, zenginler ve siyasiler acı nedir bilmiyor.
Politikacı insanlar belki hepsi değildir ama zaten dünyanın her yerinde böyle evlatları ve vatan uğruna can feda etmiş, yaralanmış insanları umursamazlar. O yüzden bu politikacı kişilerden ben de pek haz etmem.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısında 1 askerimiz şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Irak Kuzeyi harekat bölgesinde 3 Şubat 2024 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.
Eki Görüntüle 16046
- Makaleler
- 10
Mekani cennet olsun inşallah. Bu arada son zamanda cok fazla sehit vermeye basladik nedense.
Şehitler hep vardı. Seçimler yaklaştığı için siyaset malzemesine çevirmeye başladılar. Yoksa başımızdakilerin şehit filan düşündüğü yok.
Terörle savaşın hızlandırılmasının çok basit bir yolu var. Fakirin evladının yanında zenginin evladı da cepheye gönderilsin. Bakın o zaman nasıl 40 takla atıyorlar terörü daha hızlı bitirebilmek için. Hem o zaman şehitler üzerinden oy dilenmek gibi hadsizliklerde yapamazlar.
Seçimler yaklaştı. "bakın biz nasılda savaşıyoruz bu teröristlerle, soylarını kurutmamıza az kaldı! Biz gidersek terörle mücadelede eksikler yaşanır, bu yüzden bize oy vermeye devam. Ha bu arada bize oy vermeyen teröristtir." diyorlar bir nevi.
Emri Allah'tan alan bir başkanımız var. Başımızdan eksik olmasın peygamberimiz.
Valla bu şehit konuları için makro yapmayı düşünüyorum artık, o kadar çok şehit veriyoruz ki... Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Amin hocam sağ olun nerelerdesiniz sizi görmeyeli birkaç gün oldu.Vallahi bu şehit konuları için makro yapmayı düşünüyorum artık, o kadar çok şehit veriyoruz ki... Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Beyazıt
Üstün
Ruhu şad, mekanı cennet olsun.
Derslerden, ödevlerden zaman bulamıyorum. Ayrıca okulun rehberlik öğretmeni, forumları biraz azaltmamı istedi.Amin hocam sağ olun nerelerdesiniz sizi görmeyeli birkaç gün oldu.
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı
-
-