Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşların dediğine ek olarak aracınızın süspansiyonları çok sert ise, bozuk yollarda gidecekseniz çok koltuğa da konulabilir. Ben genelde hassas ürünleri arka koltuğa koyup, kemer ile bağlıyorum. Ama hassas ürünleri tabi yer var ise birde. En azından vibrasyona maruz kalmaz. Kalsa bile bir şey olmaz, lakin yine de bir alternatif olsun. Mesala benim aracım sert bir araç, bagaja koymuyorum hassas elektronik malzemelerimi.
Dediğim yöntemin resmini paylaşıyorum. Tavsiye ederim titiz kullanıcı iseniz.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Arkadaşların dediğine ek olarak aracınızın süspansiyonları çok sert ise, bozuk yollarda gidecekseniz çok koltuğa da konulabilir. Ben genelde hassas ürünleri arka koltuğa koyup, kemer ile bağlıyorum. Ama hassas ürünleri tabii yer var ise bir de. En azından vibrasyona maruz kalmaz. Kalsa bile bir şey olmaz, lakin yine de bir alternatif olsun. Mesela benim aracım sert bir araç, bagaja koymuyorum hassas elektronik malzemelerimi.
Eki Görüntüle 179684
Yolcular var maalesef hocam. Bagaja koyup öbür yüklerle tek paket şeklinde bağliyacağım.
Yolcular var maalesef hocam. Bagaja koyup öbür yüklerle tek paket şeklinde bağliyacağım.
Güzelce sarın arkadaşların dediği gibi, ağır malzemeler ile yan yana koymayın yine de. Hesaplayın onu. Üzerine bir şey yan yatmasın yolda yada düşmesin. En kötü en üste koyun derim bilgisayarı.
heart like a grave
Yetkin
Bildiğimiz kişisel arabayla yolculuk yapılacaksa arka koltuğa insan gibi bindiriyorum ben. Araba doluysa da bagajda yerinden oynamadıkça bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Bence sallanmayacaksa ekran kartı sökmeye bile gerek yok. Bütün konu kasanın sabit olmasına bağlı yani, sallanacaksa ekran kartı sökülmeli.
Bence sallanmayacaksa ekran kartı sökmeye bile gerek yok. Bütün konu kasanın sabit olmasına bağlı yani, sallanacaksa ekran kartı sökülmeli.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Güzelce sarın arkadaşların dediği gibi, ağır malzemeler ile yan yana koymayın yine de. Hesaplayın onu. Üzerine bir şey yan yatmasın yolda ya da düşmesin. En kötü en üste koyun derim bilgisayarı.
En üste koyacağım. Üst tarafta zaten brandamsı bir şey var sallanması imkansıza yakın.
En üste koyacağım. Üst tarafta zaten brandamsı bir şey var sallanması imkansıza yakın.
Problem olmaz öyleyse.