Şekerlisini beğenerek içerdim. Bugün Adana'da bilinen bir markete girdim şekersizi satılıyormuş hadi tamam şekersizi deneyeyim dedim. Şekerlisiyle alakası yok. Zaten var olan öksürük şurubu tadı daha da belirgin hâle gelmiş. Daha yarısını bitirmeden attım çöpe o kadar iğrençti tadı. ₺130 çöp oldu.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Bence şekerli Pepper'de almayın. Hayatımda tattığım en iğrenç içecek olabilir ve buna farkında olmadan içtiğim bozuk süt dahil.
Şekerli Dr. Pepper'da en azından belirgin şurup tadı yok. Şekersizde aşırı ağır tadı var.Bence şekerli Pepper'de almayın. Hayatımda tattığım en iğrenç içecek olabilir ve buna farkında olmadan içtiğim bozuk süt dahil.
Son düzenleyen: Moderatör:
erdym
Üstün
Bence şekerli Pepper'de almayın. Hayatımda tattığım en iğrenç içecek olabilir ve buna farkında olmadan içtiğim bozuk süt dahil.
Yani bilemiyorum biraz ağız zevki bu, mesela bende de fındıklı veya bademli dondurmalar da otomatik bulantı hissiyatı geliyor.
En azından fındık tadı alıyorsun hocam. Bu direkt öksürük şurubu.Yani bilemiyorum biraz ağız zevki bu, mesela bende de fındıklı veya bademli dondurmalar da otomatik bulantı hissiyatı geliyor.
erdym
Üstün
En azından fındık tadı alıyorsun hocam. Bu direkt öksürük şurubu.
Türkiye'de satılanların gazı kaçmadan getirebiliyorlar mı? Yani ben vanilyalısını içmiştim ve onda çok bir şurup tadı almamıştım.
Yani hocam Türkiye'de satılanların hadi tamam anlarım da. Şekerli halini Avrupa'da da içmiştim. Onlarda da şurup tadı vardı.Türkiye'de satılanların gazı kaçmadan getirebiliyorlar mı? Yani ben vanilyalısını içmiştim ve onda çok bir şurup tadı almamıştım.
erdym
Üstün
Yani hocam Türkiye'de satılanların hadi tamam anlarım da. Şekerli halini Avrupa'da da içmiştim. Onlarda da şurup tadı vardı.
Vallahi orijinalinin tadına bir bakmak lazım o zaman, benim içtiğim vanilyalı dondurma aromalı bir tat veriyordu.
Ken Carson
Uzman
Dr.Pepper'in şekerlisi de çok kötü. Küçükken Amerika'da içmiştim. Hiç beğenmemiştim. Yakın zamanlarda Avrupa'da içtim. Yine hiç beğenmedim.
Yeni konular
-
Güneşten dolayı yaşanan brozlaşma için güneş kremi dışında ne yapılabilir?
- seeraddar
-
-
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi