Sekiro + Dark Souls + Roblox = Deepwoken

Lacan 2

Üstün
Makaleler
82
Videoyu izleyin:

Deepwoken'ı yeni satın aldım ama henüz oynamadım. O yüzden bunu bir inceleme olarak değil, oyuna başlamadan önce edindiğim izlenimler olarak yazıyorum.

Oyunu ilk gördüğümde dikkatimi çeken şey, Roblox'taki birçok oyundan oldukça farklı olmasıydı. Deepwoken, temel olarak bir hardcore aksiyon RPG. Büyük bir dünyayı keşfediyor, karakterinizi geliştiriyor, çeşitli silahlar ve yetenekler kullanıyor, dungeon'lara giriyor ve isterseniz diğer oyuncularla da savaşıyorsunuz.

En ilginç taraflarından biri de permadeath sistemi. Karakteriniz öldüğünde her zamanki gibi doğrudan geri dönmüyorsunuz, belirli koşullarda karakterinizi tamamen kaybedebiliyorsunuz. Yani geliştirmek için saatler harcadığınız bir karakterin gerçekten elinizden gitme ihtimali var. Bu ihtimal de yüksek.

Karakter geliştirme sistemi de beklediğimden daha detaylı görünüyor. Farklı yetenekler, özellikler, silahlar ve ekipmanlar arasında seçim yaparak karakterinizi kendi oynayışınıza göre şekillendirebiliyorsunuz. Karakterlerin tamamen farklı Build'lere sahip olması gerçekten iyi.

Combat tarafında da parry, dodge, block, timing gibi mekanikler var. Bu yüzden klasik Roblox oyunlarındaki basit saldırı sistemlerinden ziyade souls-like oyunlarını andıran bir combat anlayışı olduğu söylenebilir. Ki kaldı ki, yapımcı Sekiro'dan ilham aldıklarını söylüyor.

Bunun yanında PvE, PvP, Dungeon'lar, keşif ve oldukça geniş bir lore sistemi de var.

Roblox deyince akla bebe oyunları geliyor ama Deepwoken'ın sistemlerine baktığınızda bu düşünceden uzaklaşıyorsunuz.

Oyun Roblox'ta ücretli alınan bir oyun. 400 Robux'luk fiyatı var. 500 Robux 5 dolar. Oradan pay biçin.

Oyunun anlık oyuncu sayısı 8K civarına çıkıyor günlük olarak.

Deepwoken, Roblox üzerinde gördüğüm en ciddi RPG. Ve evet, birçok kaliteli RPG var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…