Detaylar
Kim cevapladı?Khazanı hiç oynamadım ama sekiro üzmez.
Ben de Souls türüne Elden Ring'le giriş yaptım. 200 Saat Elden Ring'e gömünce dedim oynanır ve Sekiro aldım. Açık konuşayım 10 küsür saatten sonra nedense uzaklaştım. Şunu söyleyeyim Khazan'dan her türlü daha iyidir. Arada kalıp birini alacaksanız kesinlikle Sekiro alın. Tavuklara bile ölüyorsunuz öyle bir oyun.
Sekiro çok severim ya. Başta bunu oynayan neden seviyor ? Diye sormuştum satın alırken, sonuç olarak Türk lirası varken ucuz diye aldığım ancak Steam dolara geçince 60 dolar olan oyun oldu kendisi. Steam Türk lirası ile çalışırken yüzüne bakmıyordum yalan yok, çok sakin oynuyordum, yavaş yavaş hatta owl bossun 2. fazını geçememiştim. Tam orada bırakmıştım ve 1 yıl oynamamıştım küsmüştüm (Gamepad kırdım) lakin Türk ekonomisi saolsun platform dolara dönünce arkadaşlarımda oyunu alamayınca fiyatından dolayı hemen gözlerini açıp Sekiro için aile paylaşımı veyahut hesabı isteyenleri görünce oyunu hatırladım ve neymiş bu ? Deyip 1 yılın ardından o Owl'dan intikamımı alıp 2 kez bitirdim. 
Tavsiye ederim çok iyi oyun keşke parası da iyi olsa ama FromSoftware işte maalesef. Oyunun kılıç ile peri attığımız sistemi o kadar güzel çalışıyor ki kendinizi samuray sanabiliyorsunuz. Güzelliği açıkçası burada, hikayesi falan değil yani, peri at saldırı yap yeni yerleri keşfet bir bossa 100 kere ölüp yeni taktikler dene ve bossu kesince o gelen tatmin hissini yaşa bunlar iyi tarafları ayrıca oyunun mizahı güzel olunca grafikler ve optimizasyonda iyi olunca yılın oyunu seçilmesi beni şaşırtmıyor asla. Samuray ve kılıçlara o kültüre ilgi duyan arkadaşlarım daha çok sevmişti ben o kadar ilgili değildim oyunu aldığımda. İlk defa arkadaşlarım arasında bir oyunun delisine denk geldiğim oyun oldu kendisi.
Oyun Gamepad ile daha güzel bence ama klavye ile de başaranlar var.
Tavsiye ederim çok iyi oyun keşke parası da iyi olsa ama FromSoftware işte maalesef. Oyunun kılıç ile peri attığımız sistemi o kadar güzel çalışıyor ki kendinizi samuray sanabiliyorsunuz. Güzelliği açıkçası burada, hikayesi falan değil yani, peri at saldırı yap yeni yerleri keşfet bir bossa 100 kere ölüp yeni taktikler dene ve bossu kesince o gelen tatmin hissini yaşa bunlar iyi tarafları ayrıca oyunun mizahı güzel olunca grafikler ve optimizasyonda iyi olunca yılın oyunu seçilmesi beni şaşırtmıyor asla. Samuray ve kılıçlara o kültüre ilgi duyan arkadaşlarım daha çok sevmişti ben o kadar ilgili değildim oyunu aldığımda. İlk defa arkadaşlarım arasında bir oyunun delisine denk geldiğim oyun oldu kendisi.
Karakteri iyi geliştirirsen tavuk sana dokunamaz haritaların bazı yerleri hariç ziraBen de Souls türüne Elden Ring'le giriş yaptım. 200 Saat Elden Ring'e gömünce dedim oynanır ve Sekiro aldım. Açık konuşayım 10 küsür saatten sonra nedense uzaklaştım. Şunu söyleyeyim Khazan'dan her türlü daha iyidir. Arada kalıp birini alacaksanız kesinlikle Sekiro alın. Tavuklara bile ölüyorsunuz öyle bir oyun.
tavuklar ses yapıyor ve diğer düşmanları üstüne çekiyor.
Son düzenleme:
Ben de açıkçası Sekiro'da boss kestiğimde yaşadığım tatmin hissini 200 saatlik Elden Ring gameplay'inde yaşamamıştım. Saldırı değil de Parry mantığını kafana oturtunca başka bir keyif alıyorsun. Fakat nedense bir şekilde koptum. Şans vereceğim boş bir zamanım olduğunda.Sekiro çok severim ya. Başta bunu oynayan neden seviyor ? Diye sormuştum satın alırken, sonuç olarak Türk lirası varken ucuz diye aldığım ancak Steam dolara geçince 60 dolar olan oyun oldu kendisi. Steam Türk lirası ile çalışırken yüzüne bakmıyordum yalan yok, çok sakin oynuyordum, yavaş yavaş hatta owl bossun 2. fazını geçememiştim. Tam orada bırakmıştım ve 1 yıl oynamamıştım küsmüştüm (Gamepad kırdım) lakin Türk ekonomisi saolsun platform dolara dönünce arkadaşlarımda oyunu alamayınca fiyatından dolayı hemen gözlerini açıp Sekiro için aile paylaşımı veyahut hesabı isteyenleri görünce oyunu hatırladım ve neymiş bu ? Deyip 1 yılın ardından o Owl'dan intikamımı alıp 2 kez bitirdim.
Karakteri iyi geliştirirsen tavuk sana dokunamaz haritaların bazı yerleri hariç ziratavuklar ses yapıyor ve diğer düşmanları üstüne çekiyor.
O kopuşu bende yaşadım sebebi de bir bosstu farklı sonu yapmak için gerekliydi, Türk ekonomisi bana motivasyon oldu başladım sende olur mu bilmem belki de unutursun hiç oynamazsın bir daha zira oyunu 2 3 yılda bitirdim sanırım ben.Ben de açıkçası Sekiro'da boss kestiğimde yaşadığım tatmin hissini 200 saatlik Elden Ring gameplay'inde yaşamamıştım. Saldırı değil de Parry mantığını kafana oturtunca başka bir keyif alıyorsun. Fakat nedense bir şekilde koptum. Şans vereceğim boş bir zamanım olduğunda.