Sekiro™: Shadows die twice - GOTY Edition 30 dolara alınır mı?

PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

Zamanında 140 TL'ye almıştım. Oyun beni çok zorladığı için iade etmiştim. Şimdi o sorunu artık can hilesi açarak çözerim diyorum. Sizce Sekiro 30 dolara değer mi? Neredeyse 10 kat daha fazla zamlı bir şekilde satın alacağım. Eskiye nazaran fiyatına değer mi? Keşke iade etmeseydim.

3 yılda nasıl 10 kat zam geldi bunuda anlamadım gitti tabi Steam dolara geçti de yani yap oyunun fiyatını 40 dolar %50 indirimle yap 20 dolar herkes alabilsin.

Son düzenleme:
Ben de 140 liraya almıştım zamanında. Orijinal olarak oynamak, bir nevi oyunun koleksiyonunu yapmak (evet sahip olmuyorsun) istiyorsan alınır niye alınmasın. Ama hileyle oynayacaksan alma bence Bütün olayı zorlukların üstesinden gelmek olan bir tür bu.

Hocam valla bu tür souls like oyunlarını severim ama hile açıyorum can hilesi yoksa souls like çekilmiyor deli ediyor beni 1-2 defa öldükten sonra PC'yi kırasım geliyor ahdjfjshshdj.

Hocam valla bu tür souls like oyunlarını severim ama hile açıyorum can hilesi yoksa souls like çekilmiyor deli ediyor beni 1-2 defa öldükten sonra PC'yi kırasım geliyor ahdjfjshshdj.
Sebat etmek lazım. 100 kere öl, bir kere başar, hileyle aldığın keyfin çok daha fazlasını alacaksın.

Sebat etmek lazım. 100 kere öl, bir kere başar, hileyle aldığın keyfin çok daha fazlasını alacaksın.

Hocam o mental sağlık bende yok yani vardı kalmadı 5 yıllık bir LoL oyuncusu olarak artık çekilmiyor oyunların zorluğu 2 yılda elo hell de takılı kalmıştım ve şunu da belirtmek isterim 10 yıl önce LoL'e başladım ve 5 yıl önce bıraktım LoL'ü 2021'den beridir hep hikayeli oyunlar oynarım bu tarz souls like oyunlarını da hiç oynamadım diyorum zorlarsa beni zaten açarım mis gibi can hilesi zaten ölmem bakarım keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…