Bütçe
$30

Max Caulfield

Üstün
Makaleler
15
Yer
Arcadia Bay
Merhaba arkadaşlar.

Steam yaz indirimleri 2 gün önce başladı. Steam cüzdanımda $20,37 bakiye mevcut. İlk başta banka hesabımda neredeyse hiç para olmadığı için sadece Steam cüzdan bakiyemi kullanarak oyun almak istiyordum. Onunla ilgili açtığım konu:

Fakat o konuda @Isenea Dieur Has adlı üye istediğim kriterlere uygun oyunlar önerirken ilk başta indirim ile 30 dolara satılan Until Dawn'ı eklemişti, sonradan oyunun 30 dolar olduğunu hatırlayınca geri kaldırdı.

Ancak az önce banka hesabıma para geçti ve bütçem 30 doların üzerine çıktı.

O konuda da belirttiğim gibi genel olarak hikaye tabanlı oyunları seviyorum. Tür olarak sevdiğim türler seçim odaklı interaktif oyunlar (Life is Strange serisi gibi), hardcore veya psikolojik olmamak şartıyla korku oyunları (aksiyon-korku veya survival-horror tarzı oyunlar) ve daha çok az oynanış (veya kolay oynanış) barındıran hikaye tabanlı oyunlar.

Karmaşık veya zorlayıcı oynanışa sahip oyunlar beni çok yoruyor, genelde hep trainer kurup da oynuyorum. Ayrıca sıra tabanlı oyunları da sevmiyorum (özellikle BG3 tarzı oyunlar).

Bu kriterlerden dolayı Baldur's Gate 3, KCD2, Elden Ring gibi oyunları doğrudan eledim. Bu nedenle bu oyunları önermezseniz sevinirim.

Steam hesabımdaki oyunların listesi:

Sizce 30 dolara Until Dawn alınır mı? Sony genel olarak indirim dönemlerinde çok indirim yapmıyor maalesef. Bu yüzden 2 sene önceki oyunları bile indirimde en fazla 30 dolara düşürüyorlar. Bunu da göz önünde bulundurun.