ih4terain Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 218 Beğeniler 116 2 Temmuz 2025 #1 Hem evde hem de disarida kullanim icin Bluetooth hoparlör ariyorum, maksimum bütçem 1.500 TL. Simdilik bu iki ürün arasında kaldım. Ama baska onerileriniz varsa acigim.
Hem evde hem de disarida kullanim icin Bluetooth hoparlör ariyorum, maksimum bütçem 1.500 TL. Simdilik bu iki ürün arasında kaldım. Ama baska onerileriniz varsa acigim.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 2 Temmuz 2025 #2 İkisinide kullanıyorum. Soundcore 2.
KS KS ih4terain Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 218 Beğeniler 116 2 Temmuz 2025 #3 michaelscofield dedi: İkisini de kullanıyorum. Soundcore 2. Genişletmek için tıkla... Hocam aklimdaki tek soru Bluetooth'un eski olmasinin dezavantaji var mi? Buyuk cogunlukla muzik dinleyecegim icin gecikme cok sıkıntı olmayacaktir.
michaelscofield dedi: İkisini de kullanıyorum. Soundcore 2. Genişletmek için tıkla... Hocam aklimdaki tek soru Bluetooth'un eski olmasinin dezavantaji var mi? Buyuk cogunlukla muzik dinleyecegim icin gecikme cok sıkıntı olmayacaktir.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 2 Temmuz 2025 #4 ih4terain dedi: Hocam aklimdaki tek soru Bluetooth'un eski olmasinin dezavantaji var mi? Buyuk cogunlukla muzik dinleyecegim icin gecikme cok sıkıntı olmayacaktir. Genişletmek için tıkla... Dezavantajı yok. Güzel ürün.
ih4terain dedi: Hocam aklimdaki tek soru Bluetooth'un eski olmasinin dezavantaji var mi? Buyuk cogunlukla muzik dinleyecegim icin gecikme cok sıkıntı olmayacaktir. Genişletmek için tıkla... Dezavantajı yok. Güzel ürün.